Üks varas valitsuses vähem.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Istusin täna Dublineris ja kõrvallauas oli mingi suvise kleidiga väga ilus naisterahvas. Mingi hetk hakkas ta ära minema ja siis ma vaatasin talle otsa ja tema vaatas ka. Mul oli umbes, et "varoufakis!?". Ja siis ta ütleb, et ta käis minuga samas koolis. Mina: "Eeee..." Tema ütleb eesnime. Mina ikka: "eee...." Ja siis korraga lööb selgeks, et kunagi üheksandas klassis meeldisin ma mingile klassiõele, kellest mina jubedalt eemale hoidsin, kuna ta oli natuke trullakas (täiskasvanu mõttes mitte, aga üheksanda klassi mõttes) ja see ei läinud mitte.
Siiamaani olen täiesti vatafakis-seisundis, kuna natuke trullakast noorest tüdrukust on tänaseks kasvanud nii ilus naine, et suu kukkus lahti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustIstusin täna Dublineris ja kõrvallauas oli mingi suvise kleidiga väga ilus naisterahvas. Mingi hetk hakkas ta ära minema ja siis ma vaatasin talle otsa ja tema vaatas ka. Mul oli umbes, et "varoufakis!?". Ja siis ta ütleb, et ta käis minuga samas koolis. Mina: "Eeee..." Tema ütleb eesnime. Mina ikka: "eee...." Ja siis korraga lööb selgeks, et kunagi üheksandas klassis meeldisin ma mingile klassiõele, kellest mina jubedalt eemale hoidsin, kuna ta oli natuke trullakas (täiskasvanu mõttes mitte, aga üheksanda klassi mõttes) ja see ei läinud mitte.
Siiamaani olen täiesti vatafakis-seisundis, kuna natuke trullakast noorest tüdrukust on tänaseks kasvanud nii ilus naine, et suu kukkus lahti.
Kommentaar
-
Vaatasin naiste jalgpalli MM-i ja ei pannud tähele massiivset sukeldumist, maas rullumist ja suremise näitlemist. Keegi ei vaielnud ja ei jooksnud kohtuniku ümber. Sellest tekis mõte, et äkki ei oleks enam kohane mängudel karjuda: "Naised platsilt koju". Naised ei teinud selliseid asju, vaid proovisid iga hinna eest püsti seista ja edasi mängida.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustVaatasin naiste jalgpalli MM-i ja ei pannud tähele massiivset sukeldumist, maas rullumist ja suremise näitlemist. Keegi ei vaielnud ja ei jooksnud kohtuniku ümber. Sellest tekis mõte, et äkki ei oleks enam kohane mängudel karjuda: "Naised platsilt koju". Naised ei teinud selliseid asju, vaid proovisid iga hinna eest püsti seista ja edasi mängida.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
kuidas soiku on vajunud teema - võimalus kohtunikel kaameratest olukordi järgi vaadata, nii nagu see paljudel teistel spordialadel on (jäähoki, tennis jne).
ma arvan see teeks õhu ses osas palju puhtamaks.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustVaatasin naiste jalgpalli MM-i ja ei pannud tähele massiivset sukeldumist, maas rullumist ja suremise näitlemist. Keegi ei vaielnud ja ei jooksnud kohtuniku ümber. Sellest tekis mõte, et äkki ei oleks enam kohane mängudel karjuda: "Naised platsilt koju". Naised ei teinud selliseid asju, vaid proovisid iga hinna eest püsti seista ja edasi mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustkuidas soiku on vajunud teema - võimalus kohtunikel kaameratest olukordi järgi vaadata, nii nagu see paljudel teistel spordialadel on (jäähoki, tennis jne).
ma arvan see teeks õhu ses osas palju puhtamaks.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar