Läksin bussi number viie peale. Sain umbes nii peale, et ma oleks pidanud seljaga vastu ust olema. Ja siis ka kõhtu sees hoidma. Terve ukseesine oli triiki kananäoga mutte täis, kelle silmadest võis näha ainsa ajutegevusena eelmise „Armastuse Saladuste“ osa analüüsi. Samas oli lõõts ja istmeridade vahed jummala tühjad. Ja nii ma siis võtsin nagu Al Bundy enda vihmavarju ja arvutikoti. Hüüdsin võitluslause "Vabandust!" ja surusin end mõnuga läbi mutikarja. Kolm sekundit hiljem oli võitlus läbi, mina vabas kohas seismas. Mutid vaatasid mind pilguga, kus armastuse saladuse oli asendanud "on ikka mats"-analüüs. Mõni vaatas mind väga ebasõbraliku pilguga, mispeale ma neil silma tegin. Ja minu kõrvaklappides üürgas maniakaaldepressiivsusest rääkiva rokkooperi Most Lamented Tragedy maniakaalne osa ehk Dimed Out. Ma tundsin end nii hästi…
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLäksin bussi number viie peale. Sain umbes nii peale, et ma oleks pidanud seljaga vastu ust olema. Ja siis ka kõhtu sees hoidma. Terve ukseesine oli triiki kananäoga mutte täis, kelle silmadest võis näha ainsa ajutegevusena eelmise „Armastuse Saladuste“ osa analüüsi. Samas oli lõõts ja istmeridade vahed jummala tühjad. Ja nii ma siis võtsin nagu Al Bundy enda vihmavarju ja arvutikoti. Hüüdsin võitluslause "Vabandust!" ja surusin end mõnuga läbi mutikarja. Kolm sekundit hiljem oli võitlus läbi, mina vabas kohas seismas. Mutid vaatasid mind pilguga, kus armastuse saladuse oli asendanud "on ikka mats"-analüüs. Mõni vaatas mind väga ebasõbraliku pilguga, mispeale ma neil silma tegin. Ja minu kõrvaklappides üürgas maniakaaldepressiivsusest rääkiva rokkooperi Most Lamented Tragedy maniakaalne osa ehk Dimed Out. Ma tundsin end nii hästi…
ainult et pärast New Yorki või Tokyo metroos tipptunnil trügimist tundub mistahes eesti "täis" bussis trügimine enamvähem - lauluviisil "Kord olid niidud rohelust täis" jalutuskäiguna....Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustOlen viimase nädala jooksul lugenud ja nõustunud 2x Marv3lollus'e postidega ja korra Linnupoja omaga. Mõistlik kiiremas korras arstile helistada?So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustPane mulle ka aeg kinni kui helistama hakkad. Peale suvepäevi ma hakkasin arvama et Mõnuagent on ka normaalne inimene...BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustai raisk.. vikerkaar on nakkav.
Dialoog oli umbes selline:
Flora: "Tere. Tahan sul kätt suruda, foorumi suurim tolerast."
Mina: "No tere, kes sa ise üldse oled?"
Flora: "Las see jääb. Kes teab, see teab."
Ümbruses olnud pakkusid ballackit, aga ballacki tunnen ma ära. Herr Ratnikov tuvastas pärast Floras diftongi.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustai raisk.. vikerkaar on nakkav.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustFrancescole oli see väga-väga nakkav.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKõige meeldivam fänn oli ikka mingi kiilakas, kellele oli "Flora" rinnale tätoveeritud.
Dialoog oli umbes selline:
Flora: "Tere. Tahan sul kätt suruda, foorumi suurim tolerast."
Mina: "No tere, kes sa ise üldse oled?"
Flora: "Las see jääb. Kes teab, see teab."
Ümbruses olnud pakkusid ballackit, aga ballacki tunnen ma ära. Herr Ratnikov tuvastas pärast Floras diftongi."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKas ta on ise second best tolerast foorumis või?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar