Algselt postitas elx
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Eesti raamatupoodide e-raamatute valik on ikka pehmelt öelda kesine.
Ma saan aru küll, et maksupoliitika ei soosi, aga huvitaval kombel ikkagi mingid veidrad raamatud pannakse e-formaati.
Tahaks seda uut Nõmme kelneri raamatut ja siis Ruitlase kalamehe lapsepõlve raamatut lugeda, aga näe...
Igasugust homoöpaatilist ja esoteerilist pläma saavad samuti e-kujule panna.
Kommentaar
-
Ei saa olla juhuslik. Candy crush @ you're so Priti
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldTänase päeva mõttetera.
"Nalja hakkab saama, aga iseasi on see kellele ja kui palju see naljakas on"
Kommentaar päris suurelt isalt: kui ta oli saanud teada et, peale suurt verevahetust on meile saadetud personaliosakonna poolt 2 mitte just kõige teravama kohaliku keele oskusega indiviidi (inglise keelt valdavad perfektselt). Ja lisaks 3 kohta hetkel jäävadki täitmata..
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustHaistan hiilivat parkimistasu tõusu.
Kommentaar
-
Kuna esimesed numbrid puudutasid kesklinna, siis +25% eeee, wow! Kindlasti läheb raha jalgrattateede ehitusse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustBarlovast pole kümne mintsa jooksul väljunud ühtegi habemeta meest. I feel safe.
Kommentaar
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitust[ATTACH=CONFIG]4460[/ATTACH]
wowww
Moldaavias saab neli surma - pole uudist.
Lollakas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar