Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustIlmselt karjatas: "Wattafaak, te sööte kotletti saia vahelt??"THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustKas ma eksin või oli pelmeenide teema siin eraldi ka kunagi eks?
Kommentaar
-
Kas teie jaoks päriselt on pelmeenide söömine siis nii tavaline, et naerate siin minu üle? Ses suhtes mul on praegu väga põnev hetk elus ja mul on hea meel, et ma varem pelmeene ei söönud. Nüüd on ikka nii palju avastamist kuidas ja millega kõige parem neid pelmeene süüa jne...mõtlesin, et kahetsen, et ma neid varem ei söönud...aga tegelt ei kahetse üldse kuna siis poleks mul nii palju avastamisrõõmu, kui mul hetkel on. Pelmeenid tulid minu ellu täpselt õigel hetkel...olin juba tüdinenud koguaeg ühte ja samu asju söömast...aga nüüd, kui minu menüüsse lisandusid pelmeenid...need on nagu ideaalsed. Neid saab teha korraliku söögi kõrvale, kui ka ns näksida nt filmi kõrvale, nagu ma praegu teen, hetkel ahjus ja just sain maitsestamata jogurti ja kodujuustu segu ka tehtud, hiljem ütlen kuidas maitses.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustIlmselt karjatas: "Wattafaak, te sööte kotletti saia vahelt??"Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKas teie jaoks päriselt on pelmeenide söömine siis nii tavaline, et naerate siin minu üle? Ses suhtes mul on praegu väga põnev hetk elus ja mul on hea meel, et ma varem pelmeene ei söönud. Nüüd on ikka nii palju avastamist kuidas ja millega kõige parem neid pelmeene süüa jne...mõtlesin, et kahetsen, et ma neid varem ei söönud...aga tegelt ei kahetse üldse kuna siis poleks mul nii palju avastamisrõõmu, kui mul hetkel on. Pelmeenid tulid minu ellu täpselt õigel hetkel...olin juba tüdinenud koguaeg ühte ja samu asju söömast...aga nüüd, kui minu menüüsse lisandusid pelmeenid...need on nagu ideaalsed. Neid saab teha korraliku söögi kõrvale, kui ka ns näksida nt filmi kõrvale, nagu ma praegu teen, hetkel ahjus ja just sain maitsestamata jogurti ja kodujuustu segu ka tehtud, hiljem ütlen kuidas maitses.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSes suhtes mul on praegu väga põnev hetk elus ja mul on hea meel, et ma varem pelmeene ei söönud. Nüüd on ikka nii palju avastamist kuidas ja millega kõige parem neid pelmeene süüa jne..
Et kui sa ütled, et varsti, siis pead silmas, et järgmisel kümnendil?
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitusttra, ma ei suuda isegi mingit meeminägu siia lisada. iceman tõsiselt, me teeme sulle foorumiga korjanduse, et sa hea paugu nikku lõpuks saaksid.
P.S. Mis oli Icemani söök enne pelmeenide avastamist?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÄra aja hullu juttu. Pärast avastab ka, et kui palju avastamisrõõmu naistes on ja et ta oli juba tüdinenud ühte ja samu asju tegemast. Ehk siis proovib hapukoorega ja siis kodujuustu-jogurti seguga. Vahepeal saia vahele, vahepeal rukkileiva vahele. Oeh, nevermind. Ice on oossom!
P.S. Mis oli Icemani söök enne pelmeenide avastamist?
Kala.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKas keegi seda Icemani päriselt ka teab ja ta ongi selline natuke lihtsake? Mul on tunne, et ta teeb siin vaid peenikest nalja ja saab ise naerda, kuidas kõik siin liimile lähevad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKas keegi seda Icemani päriselt ka teab ja ta ongi selline natuke lihtsake? Mul on tunne, et ta teeb siin vaid peenikest nalja ja saab ise naerda, kuidas kõik siin liimile lähevad.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar