(Elektrooniline) kalender vms on ülehinnatud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust(Elektrooniline) kalender vms on ülehinnatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHöhö, amatöörid. Mina unustasin üleüldse enda lapse ema sünnipäeva ära.
* - hea küll, mingil hetkel päeval oli meeles, aga no end product. not even sms.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo seal on olulisemad asjad kirjas. Nagu tööasjad ja shit.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Postimees võttis vastu julge otsuse anonüümsed kommentaarid keelata ja jätkab nüüd visalt Delfi survestamist, et see ka sarnaselt teeks. PM küll teatab vapralt, et nende loetavus kukkunud polegi, aga vaadates kasvõi aega, mis varem kulus kommentaaride kirjutamisele ja nende lugemisele, siis tundub, et keegi ikkagi luges neid ja lisas hindeid, seega peaks PMi lugemisele kuluv aeg uues olukorras palju väiksem olema.
Aga Kuku saade Olukorrast ajakirjanduses toonitab jätkuvalt, kui tore praegune olukord on, kui vaid seda Delfit poleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas peters Vaata postitustPostimees võttis vastu julge otsuse anonüümsed kommentaarid keelata ja jätkab nüüd visalt Delfi survestamist, et see ka sarnaselt teeks. PM küll teatab vapralt, et nende loetavus kukkunud polegi, aga vaadates kasvõi aega, mis varem kulus kommentaaride kirjutamisele ja nende lugemisele, siis tundub, et keegi ikkagi luges neid ja lisas hindeid, seega peaks PMi lugemisele kuluv aeg uues olukorras palju väiksem olema.
Aga Kuku saade Olukorrast ajakirjanduses toonitab jätkuvalt, kui tore praegune olukord on, kui vaid seda Delfit poleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustsotsiaalne surve. "sest teised teevad ju ka"
noo läheb teravaks, kui ei tee sõbrapäeval miskit, ja siis naine avastab et "minu sõbrannade mehed küll tegid, kas see, et sa mulle lilli ja kommi ei toonud, tähendab et sa ei armastagi mind enam?"
Ma õnneks olen piisavalt vana, et öelda - ma pole seda kunagi tähistanud ja ei hakka ka tähistama. Inglise keele õpetaja küll üritas meile seda päeva tutvustada aga siis ei võetud veel vedu. Ja hea oli, tegemist on ju tõesti kõige pesuehtsama kaupmeste välja mõeldud pühaga, et pühaevaba auku täita.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMul numbreid võtta pole, aga ma kahtlustan, et PMi loetavus kahanes siis, kui elu24, PM+ ja kommentaarium tasuta uudised välja tõrjusid.. Ise loen err.ee'd ja ei kurda.
Aga tundub, et klikkide hulk on umbes sinna.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTerras räägib ning taga seisab laps YOLO mütsiga. Hea töö, lapsevanem.
Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar