Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Miks pealtnäha tõsiseltvõetavad saated/dokid kellegi võõrkeelsele tekstile peale lugedes tõlgitava kohalikku aktsenti kasutama kipuvad? Ingliskeelse maailma väga imelik komme.
Miks pealtnäha tõsiseltvõetavad saated/dokid kellegi võõrkeelsele tekstile peale lugedes tõlgitava kohalikku aktsenti kasutama kipuvad? Ingliskeelse maailma väga imelik komme.
Annab autentsemat fiili, tavaliselt räägib mingi kohalik inglise keeles lihtsalt
1) mis see on?
2) milleks see vajalik on ?
3) kuidas Facebook nii loll on -> tal on ju info olemas, et ma like'in Spursi lehte + mitme Spursi mängija lehte. Ma ei like'i ei ManU ega Arsenali lehte... ?
1) mis see on?
3) kuidas Facebook nii loll on -> tal on ju info olemas, et ma like'in Spursi lehte + mitme Spursi mängija lehte. Ma ei like'i ei ManU ega Arsenali lehte... ?
1) mis see on?
Facebook 2116
1 miljard aktiivset kasutajat, 10 miljardit surnud klienti. Facebook pakub virtuaalset matmisteenust
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Õhtulehes pannakse lahedaid pealkirju ikka kohati
Viimane huvitav üllitis: "FOTOD | VAU: Serena Williamsi lopsakas ja pehme rinnapaar paneb mõtlema riukalikke mõtteid!"
Foorumi Martin teeb Järvelaga head tööd seal tundub!
See on juba vana uudis, et sporditoimetuses mingi pervo avalikult enda huve reklaamib. Alatasa on "uudis" sportlase kenast kehast või tema rinnapartiist.
See on juba vana uudis, et sporditoimetuses mingi pervo avalikult enda huve reklaamib. Alatasa on "uudis" sportlase kenast kehast või tema rinnapartiist.
ma olen suht kindel, et sporditoimetused räägiksid hea meelega spordist, aga spordihuvilised ise kipuvad tisse ja tusse vaatama ning maksja (loe: klikkija) tellib muusika.
ma olen suht kindel, et sporditoimetused räägiksid hea meelega spordist, aga spordihuvilised ise kipuvad tisse ja tusse vaatama ning maksja (loe: klikkija) tellib muusika.
Kommentaar