Parim Hotshot asub Molly Malonesis. Eile testitud. Korduvalt
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust"Mitmed majandust minust oluliselt paremini tundvad sõbrad räägivad Eesti krooni peatsest devalveerimisest."
Andres Oper
26.11.2008
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustKui oled püksi sittunud, siis on okei oma kakised trussikud visata kino wc kabiinis põrandale ja vehkat teha!
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustNaised on salajased ussid, kelleta ja kellega elada on üks paras piin.
Kommentaar
-
Algselt postitas LambiPirn Vaata postitust«Enam mingit prahti ma üles korjata ei viitsi. Inga oli minu jaoks liiga lapsik. Alaealistega ka ei viitsi tegeleda. Otsin endavanust suurte rindadega arukat naist.»
Nõia-Ints (33)We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas lõvi üldse hüljest sööb?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustVõiks nüüd spekuleerida, et kes olid need sõbrad. Mina pakuks Ats Purjet, ikkagi Soomes tööl käinud mees.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMulle meeldis Nõia-Intsu-Inga tasakaalukas vastus, kus ra rõhutas vaid, et ärge laske oma blonde naisi üksi Itaaliasse. "See on nagu hülge viskamine lõvi hammaste vahele." () Jääb oodata, mida on sellele lisada salapärasel Nõia-Intsu-Inga-Paolol.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar