Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustTerve Tallinna kesklinnas asuv Tatari tänav on nii autodele kui jalakäijatele pommiohu tõttu suletud aga ei Delfis ega Postimehes mitte sõnagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMängu olulisus või 3-0 seis pole argument. Kui on reeglite järgi punane, siis peab kohtunik punase andma. Muidu on kohtunik sama juust kui Järvela. Kui reegel on ebamõistlik, siis muutku see ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokThe modifications to the Laws of the Game made at today’s AGM will come into effect on 1 June 2016.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMu vastus oli tegelikult El Presidentile, et "uued" reeglid veel ei kehti. Ja kui ma inimlikult saan Sinust aru, siis tegelikult ei nõustu. Mind väga huvitaks, mis mängu inspektor asjast arvas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on kohtuniku otsus. Kui keegi reaalselt ei protesti, siis võib näpuga reegliteraamatus järjeajajad vabalt võtta. Ehk reeglite eest peaks ka igale kohtuniku otsusele vastuvaidlemine olema kollane, samamoodi iga maadlus karistusalas penalti, aga, näe, ei ole ja reaalselt ei pea ka. Kohtunik valib ise joone, mille ta mängus valib.
Kohtunik ei loo väljakul õigust, vaid tõlgendab reegelid vastavalt igale konkreetsele situatsioonile.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Vähemalt minu silmis on kohtunikega 2 läbivat mure
Esiteks. kohtunikud ei tõlgenda karistusalas ja mujal tehtud vigu võrdselt kuigi tegelikult nad peaksid seda tegema. Rebid kellegi keskringis särgist maha - viga. Rebid kellegi karistusalas särgist maha - ei ole viga, sest penalt on liiga ränk karistus. Mängid palli keskringis käega - viga. Mängid palli karistusalas käega - ei ole pahatihti viga, sest penalt on liiga ränk karistus.
Teiseks. Kardetakse anta punast kaarti, sest, taaskord, see on justkui liiga ränk karistus. Ehk (esimesed) kollased lehvivad väga lihtsalt, aga teist sinna otsa saada on väga keeruline. Rääkimata otse punasest, mille puhul annab FIFA ka nüüd justkui juhiseid, et neid ei tasuks üldse anda. Gigi olukord oli puhas punane praeguse seisuga ja siin ei tohiks muud juttu ollagi.
Kummagi puhul ei saa midagi rääkida kohtuniku valitud joonest vaid pigem munade puudumisest. Mis on jabur.
Ja korvpall on olemuselt nii erinev, et seda pigem ei saa võrdlusesse tuua.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKas siis võib nii ka tõlgendada, et penaltit ei anna, aga Buffonile punane? Niigi olid juba 0-3 taga, mis sest penaltist enam? Ja kas see kossukohtunik ütles seda ainult sõprusmängude või ka võistlusmängude kontekstis? Võistlusmängudel võib ju väravate vahe tähtsaks osutuda, nagu ka see, et põhikiiper jätab järgmise mängu vahele.
Ma ei üritagi pilli lõhki ajada, lihtsalt ma ise oleks punase ka andnud ja kellelgi poleks olnud midagi protestida.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokAa, sain aru. Sõprusmängudel kehtivad teised reeglid ja kui just ei ürita teist mängijat vigastada, siis seal punaseid kaarte ei anta?
Ehk veidi utreerides, et kui sõprusmängus tehakse teisel poolajal 10 vahetust ja iga vahetuse pealt peaks tulema vähemalt 30 sekundit lisaaega, kas siis antakse sõprusmängus 6 minutit ainult nende pealt juurde või piirdutakse nö. paari lisaminutiga?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSeal on kohtuniku valik. Antud juhul tegi ta sellise otsuse, mis oli minu arvates viga arvestades igati mõistlik otsus.
• denying an obvious goalscoring opportunity to an opponent moving towards the player’s goal by an offence punishable by a free kick or a penalty kick
vaid lihtsalt kollane ehk
• unsporting behaviour
No ma ei tea. Hetkereeglite puhul on see punane, sest seda olukorda lihtsalt ei saa ju muud moodi tõlgendada. Ükskõik, mis nö joone kohtunik valinud on. Särgirebimiste puhul sa võid tõesti öelda, et ma ei näinud olukorda või sõimu puhul ei anna kollast, sest ei loe seda sõimuks, aga kui selgelt viimane mees võtab kohe skooriva ründaja maha ja sa annad karistuslöögi, siis see on reeglite järgi lihtsalt punane.
Aganoh, varsti saavad kohtunikud ka neid olukordi tõlgendama hakata ja siis võivad muidugi misiganes hämaga selle mitte-punaseks tõlgendada.
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEhk veidi utreerides, et kui sõprusmängus tehakse teisel poolajal 10 vahetust ja iga vahetuse pealt peaks tulema vähemalt 30 sekundit lisaaega, kas siis antakse sõprusmängus 6 minutit ainult nende pealt juurde või piirdutakse nö. paari lisaminutiga?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEhk siis kohtunik otsustas, et antud olukorras polnud punane ehk
• denying an obvious goalscoring opportunity to an opponent moving towards the player’s goal by an offence punishable by a free kick or a penalty kick
vaid lihtsalt kollane ehk
• unsporting behaviour
No ma ei tea. Hetkereeglite puhul on see punane, sest seda olukorda lihtsalt ei saa ju muud moodi tõlgendada. Ükskõik, mis nö joone kohtunik valinud on. Särgirebimiste puhul sa võid tõesti öelda, et ma ei näinud olukorda või sõimu puhul ei anna kollast, sest ei loe seda sõimuks, aga kui selgelt viimane mees võtab kohe skooriva ründaja maha ja sa annad karistuslöögi, siis see on reeglite järgi lihtsalt punane.
Aganoh, varsti saavad kohtunikud ka neid olukordi tõlgendama hakata ja siis võivad muidugi misiganes hämaga selle mitte-punaseks tõlgendada.
Võin eksida, aga see 30 sekundit peab juurde panema vist pole reeglites kirjas? Või on?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokÜhiskondlikust aspektist poleks mingit vaidlust tekkinudki, kui oleks punane antud.
Ehk ikkagi.
- sõprusmäng
- viga oli üsna minimaalse puutega
- mängus, kus kõik oli selge
- punane oleks tähendanud ebaolulise olukorra muutumine oluliseks
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAlati, kui mingi teema tundub lahedaks jauramiseks minema, siis tuleb mingi orbik ja küsib tuludeklari kohta.
"Alati" on veit õuverkill imo
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar