Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo väga mõnus pole. Mingid tüübid, kes siis suurriigi koondise kehva võidu peale onama hakkavad, käivad üsna närvidele
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustSeda kindlasti, aga no last nad olla, ma igatahes ei leia kuskilt mingit võimalust, et peale Eesti veel mingit teist rahvuskoondist fännaks või hooliks nende edust. Aga no kui isa inglane ja ema eestlane, siis võib muidugi tekkida jah mingid konfliktid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHmm, Barcelona poolt saab olla, mõne teise koondise poolt ei?
Kommentaar
-
Nad seal pakkusid mingit suvalist Sportlandist ostetud särki valikmängus kantud särgi nimega!! Pöörasin seal tähelepanu sellele, vastus oli umbes, et sa oled loll ja tegelikult on mängija oma. End of conversation.
edit: see muidugi ei tähenda, et Zelinski särk ei peaks päris olema
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustClassic Football Shirts pakub kodanik Zelinski särki 150-ne naelaga. Väidetavalt olla seljas olnud mängus Hollandiga ,2001 siis!
Kommentaar
-
kell 21:30. Ahtri tänaval (rotermanni poolt) kõnnib omaette rääkiv ja kaootiliselt kõndiv psühhoositunnustega mees.
Kuna käsi oli taskus ja kapuuts peas, siis arvasin, et äkki mingi hands free värk. Tuli lähemale, kõndis mööda. Pööras ümber, kõndis tagasi ja minust uuesti mööda ning pööras rotermanni maa-alusesse parklasse. Sealt tuli omakorda 2 min pärast välja ning pobises jätkuvalt üsna vihaselt. Käsi ei olnud enam küll taskus. Täitsa nähtaval, ühes käes hoitava relvaga.
Helistasin menti. Umbes 2,5 minutit läks seletamaks kus see inimene on, sest no tra ma ei tea mis tänav see on. Ja siis natukene veel selgitamaks, et ma kaotasin inimese silmist, sest tõesti ei pidanud okeiks mingit ustimenkot telefon käes jälitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkell 21:30. Ahtri tänaval (rotermanni poolt) kõnnib omaette rääkiv ja kaootiliselt kõndiv psühhoositunnustega mees.
Kuna käsi oli taskus ja kapuuts peas, siis arvasin, et äkki mingi hands free värk. Tuli lähemale, kõndis mööda. Pööras ümber, kõndis tagasi ja minust uuesti mööda ning pööras rotermanni maa-alusesse parklasse. Sealt tuli omakorda 2 min pärast välja ning pobises jätkuvalt üsna vihaselt. Käsi ei olnud enam küll taskus. Täitsa nähtaval, ühes käes hoitava relvaga.
Helistasin menti. Umbes 2,5 minutit läks seletamaks kus see inimene on, sest no tra ma ei tea mis tänav see on. Ja siis natukene veel selgitamaks, et ma kaotasin inimese silmist, sest tõesti ei pidanud okeiks mingit ustimenkot telefon käes jälitada.
Täiesti võimatu ülesanne oli. Endal patrullid passivad kahe-kolmekesi kogu aeg üle tee seal Olerexi tanklas. Kuid hui ei saa ühte autot saata, sest täpselt aadressi on vaja.
Kõne lõppes sellega, et üks buss hakkaski tagurdama ja läksin seda peatama. Juht oli tänulik ja tundis vist ka lamajat, et hakkas ise lahendama.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Häirekeskus tegutseb eraldi ja suunab saadud täpse info (s.t täpne aadress) edasi reageerijatele. Häirekeskusel on teatud punktid, mis on vaja täita - täpne aadress on nendest peamine. Näiteks see, kas on olukord on üldse ohtlik, pole teema. Parem jõuda õigesse kohta parte päästma, kui valesse kohta lamavaid Põtru otsima minna.
Helistades säilitage kainet pead ja pole vaja mina-olen-suurem-kui-maailm olla.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar