Algselt postitas chac
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Algselt postitas chac Vaata postitustHästi, küsime siis nii. Kas kreeklaste elamine laenude kulul, nagu nüüdseks selgunud, ka tagastamatute laenude, st. sisuliselt kellegi teise kulul - kas seda küsimust ei saa ka püstitada? Kreeklased laiendavad ka oma silmaringi ja võibolla tulevikus hakkavad hoopis teistmoodi tööle? Ja kreeklastele laenatu pole tegelikult mahavisatud raha vaid me võime sellest isegi teenida, nagu üks tore EV rahandusminister hiljuti veendunult selgitas?
Ootan nüüd "huvitavaid" põhjendusi miks neid kahte ikka ei sobi võrrelda
Kommentaar
-
Kui siin teema juba hariduse peale läks, siis ise imestasin, et ühe tuttava esimeses klassis käiv laps peab muusika tunnis pähe tuupima jo-le-mi heliredeli käemärgid. Väga võimalik, et ma ei jaga matsu aga miks on vaja nii noore inimese ajusid nii varakult juba piinata sellise pasaga?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustKui siin teema juba hariduse peale läks, siis ise imestasin, et ühe tuttava esimeses klassis käiv laps peab muusika tunnis pähe tuupima jo-le-mi heliredeli käemärgid. Väga võimalik, et ma ei jaga matsu aga miks on vaja nii noore inimese ajusid nii varakult juba piinata sellise pasaga?
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustKui siin teema juba hariduse peale läks, siis ise imestasin, et ühe tuttava esimeses klassis käiv laps peab muusika tunnis pähe tuupima jo-le-mi heliredeli käemärgid. Väga võimalik, et ma ei jaga matsu aga miks on vaja nii noore inimese ajusid nii varakult juba piinata sellise pasaga?
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustNüüd ma tean miks ma loll nagu lauajalg olen. Minul kästi seda heliredelit õppida alles seitsmendas klassis vms.
Esimeses klassis võtsime läbi "Põdral maja metsa sees" käemärkidega. Krt sellega ju kaugele ei sõua!
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustKui siin teema juba hariduse peale läks, siis ise imestasin, et ühe tuttava esimeses klassis käiv laps peab muusika tunnis pähe tuupima jo-le-mi heliredeli käemärgid. Väga võimalik, et ma ei jaga matsu aga miks on vaja nii noore inimese ajusid nii varakult juba piinata sellise pasaga?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Muusikast niipalju, et eriti väikeste laste juures on tõestatud see, et niimoodi arenevad nad märksa kiiremini ning saavad aru ka keerulisematest asjadest. Isegi kui laps ei ole musikaalne arendab heliredel muid omadusi nagu loogilist mõtlemist, tähelepanuvõimet jne.
Hoopis teine asi on see kui teismelisena sunnitakse kuskil kooris käia õpilasii, kes ilmselgelt viisi ei pea ja ei ole sellest huvitatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustRetuusid on üle prahi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar