Kurat ma mäletan, et langesin kunagi sarnasesse lõksu. Ameerika filmides alati süüakse maapähklivõid ja nähtavasti kõigile maiasmokkadele meeldib. Seega otsustasin minagi seda kraami poest osta. Paraku selgus, et konkreetselt soolane kraam. Pettumus oli suur. Samas kui nt banaaniviile peale lõigata, siis tuleb kokku üsnagi mõistlik soperdis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
mingi periood kulus seda kraami ca purk päevas. Ilmselt kuluks siianigi, aga kurat 3.50€ maksta on vähe liig mu vaesele rahakotile. Paljuski sõltub millist osta, et selline mis siin pildil on, vast üks parimaid mis eestimail müügil näinud olen siiani. On ka crunchy versioon olemas, aga sellega kunagi ei tea kas jääd ellu või ei jää, kui lusikatäis võtta
barneys_best_creamy.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa mõtlesin, et sellist asja söövad ainult lapsed...
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpudru ja moosiga on imehää. soovitan!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa arvasin, et putru ja moosi söövad ka ainult lapsed.
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustmingi periood kulus seda kraami ca purk päevas. Ilmselt kuluks siianigi, aga kurat 3.50€ maksta on vähe liig mu vaesele rahakotile. Paljuski sõltub millist osta, et selline mis siin pildil on, vast üks parimaid mis eestimail müügil näinud olen siiani. On ka crunchy versioon olemas, aga sellega kunagi ei tea kas jääd ellu või ei jää, kui lusikatäis võtta
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustma ei söögi putru. ühel üritusel sattusin mingite veganitega kokku ja hommikuks oli variant kas puder või nälg. siis pakuti. oli isegi hea.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa mõtlesin, et sellist asja söövad ainult lapsed...
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustÕige mees lööb hommikul suhu toore muna ning hammustab peekonit peale mille loputab alla värskelt lüpstud piimaga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKäisid tantrafestaril?
algselt muidugi valmistasin ennast mentaalselt pikalt ette ka. Tavalises emotsionaalses seisundis oleks hommikul kahe promilli all kokal juustest kinni võtnud, näoli pudrukausi ette tirinud ning karjunud, et "p''si, kus sink on!?" seni kuni nuttes poodi joostaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustViimastel päevadel facebookis pidevalt näen igasuguseid blogija "malluka" poste, sest sõbralistis olevad inimesed likevad neid. Ma ei saa aru sellest fenomenist. Täna jälle keset vahtimist selline:
Eile keegi jagas liveblogi tal, viskasin ka siis korra livefeedi tööle, et niipalju inimesi vaatab, mis seal on siis. Lõikas sibulat ja rääkis kui raske on ikka sibulat lõigata - kohe kinni ka see jama. Reaalselt wtf, kas inimestel on nii igav elu, et nad sellisest asjast vaimustuses on
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar