Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Videomängutegelane Lara Croft sai silmapaistvalt suure büsti kunstniku Toby Gardi apsaka tõttu. Seadistades tegelase keha dimensioone määras Toby tegelase rinnapartii suuruseks kogemata 150%. Kunstnik tahtis küll vea parandada, kuid ülejäänud (enamasti meessoost) kolleegid soovitasid tal jätta tegelase kuju selliseks nagu see on.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustsai silmapaistvalt suure büsti kunstniku Toby Gardi apsaka tõttu.★★★★★★
Kommentaar
-
Heh, Alexela kütuseketi omanik Heiti Hääl väidab, et 7a tagasi maksis kütus Eestis vist mingi 1,8-1,9eurot
Kui Reikop talle ütles, et mis bullshiti sa ajad mees, siis ta ütleb, et ega ma täpselt ei mäleta ka enam.
Pakun, et see mees pole vist hinnasilte pea kunagi vaadanud poes käies
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustjup, ilmselt pooled televaatajad laksasid endale otsa ette, et mida ta seletab. Aga siin muidugi näeme seda, et kui valetad, tee seda enese- ja järjekindlalt. Ma juba jõudsin peaaegu oma mälus kahtlema hakata. Et ahk tõesti.
Kommentaar
-
Mõnuagendi jõulumuinasjutt.
Mees kohtub jõulupühal naisega. Glögi, verivorstid, ahjukartul. Naisel lühike kleit, pähe tehtud lokid. Üks asi viib teiseni, jõutakse voodisse. Naine nurrub kõrva: "Mis sa mulle vastu annad, kui ma sul kõik alla neelan." Mees: "Mm, ma võin sulle nagi seina panna."
The end.
Based on a true story.
Kommentaar
-
mis sa siis täna ripiteemas nii kibestunud oled? ei saanudki nagi seina?
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMõnuagendi jõulumuinasjutt.
Mees kohtub jõulupühal naisega. Glögi, verivorstid, ahjukartul. Naisel lühike kleit, pähe tehtud lokid. Üks asi viib teiseni, jõutakse voodisse. Naine nurrub kõrva: "Mis sa mulle vastu annad, kui ma sul kõik alla neelan." Mees: "Mm, ma võin sulle nagi seina panna."
The end.
Based on a true story.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustmis sa siis täna ripiteemas nii kibestunud oled? ei saanudki nagi seina?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar