See, kuidas valvesallijad (hea termin!) suudavad absoluutselt igas asjas üldsusega konflikti minna, on omaette uurimust väärt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitusthaldusreformi tulemit hindaks ikka nii 10 a perspektiivis.
Ja eesmärk ei ole mitte niivõrd halduskulud, vaid tugevamad omavalitsused.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustSee, kuidas valvesallijad (hea termin!) suudavad absoluutselt igas asjas üldsusega konflikti minna, on omaette uurimust väärt.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSeda kuidas pööbel kallutatud pooltõdede, valikulise info avaldamise ja kohati ka valega ajakirjanduse poolt käima tõmmatakse on samuti uurimist väärt. Noh, tõenäoliselt ongi see juba uuritud, miks seda muidu tehtaks?
Kommentaar
-
Sellest ka mis ma silmas pidasin. Selle "Eesti brandi" kohta olen hetkel ainult paari artiklit lugenud ja mõlemad andsid mõista nagu 200K eest oleks ainult see plönn tehtud. Ma ei ole õige inimene hindama tegelikult tehtud töö väärtust, kuid sellest sain ma selgelt aru kui poolik info avaldatud on, võiks isegi öelda, et vale. Ja kahjuks kordub see päevast-päeva erinevate teemadega.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Aastal 2012 toimus Eestis U19 EM. Ülevaade sellest, mis mängijatest lõpuks siis jalgpallurid (need, kellest on koondisele kasu) sirgusid:
Kreeka
Stefanos Kapino, GK (Olympiacos)
Kostas Stafylidis, LB (Augsburg)
Charis Mavrias, Winger (Karlsruhe)
Dimitris Diamantakos, SC (Karlsruhe)
Giannis Gianniotas, Winger (APOEL)
Anastasios Bakasetas, FW (AEK)
Portugal
João Mário, MF (Inter)
Ivan Cavaleiro, FW (Wolverhampton)
João Cancelo, RB (Valencia)
Andre Gomes, MF (Barcelona)
Hispaania
Juanmi, FW (Real Soceidad)
Suso, AM (Milan) hetkel küll ühtegi koondisemängu pole
Paco Alcacer, FW (Barcelona)
Jese, FW (PSG)
Juan Bernat, LB (Bayern)
Saul, MF (Atletico) tegelikult oli vist vigane turniiri ajal
Gerard Deulofeu, AMF (Everton)
Denis Suarez, MF (Barcelona)
Horvaatia
Matej Mitrović, CB (Besiktas)
Ivan Močinić, MF (Rapid Wien)
Inglismaa
Eric Dier, DMC (Tottenham)
Ross Barkley, MF (Everton)
Harry Kane, SC (Tottenham)
Prantsusmaa
Alphonse Areola, GK (PSG) hetkel küll ühtegi koondisemängu pole
Samuel Umtiti, DC (Barcelona)
Paul Pogba, MF (Manchester United)
Geoffrey Kondogbia, MF (Inter)
Lucas Digne, LB (Barcelona)
Alassane Plea, FW (Nice) hetkel küll ühtegi koondisemängu pole
Serbia
Filip Stojković, RB (1860 Munich) peab tõdema, et esindab Montenegro koondist hoopis
Srđan Mijailović, MF (Konyaspor)
Uroš Spajić, CB (Anderlecht)
Marko Poletanović, MF (Red Star Belgrad)
Aleksandar Mitrović, SC (Newcastle)
Nemanja Radoja, MF (Celta)
Eesti
Karol Mets (Viking)
Artur Pikk (BATE)
Andreas Raudsepp (Levadia)
Brent Lepistu (Flora)
Kommentaar
-
Pühapäevati on poodides Piima defitsiit. Käisin nii Selveris, Rimis, kui ka Prismas ja kõik piimad otsas. suht uskumatu vaatepilt oli. Õnneks kodu lähedal Maximas oli olemas (Y) Päris tavapäraselt riiul täis ikka.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustAastal 2012 toimus Eestis U19 EM. Ülevaade sellest, mis mängijatest lõpuks siis jalgpallurid (need, kellest on koondisele kasu) sirgusid:
Kreeka
Stefanos Kapino, GK (Olympiacos)
Kostas Stafylidis, LB (Augsburg)
Charis Mavrias, Winger (Karlsruhe)
Dimitris Diamantakos, SC (Karlsruhe)
Giannis Gianniotas, Winger (APOEL)
Anastasios Bakasetas, FW (AEK)
Portugal
João Mário, MF (Inter)
Ivan Cavaleiro, FW (Wolverhampton)
João Cancelo, RB (Valencia)
Andre Gomes, MF (Barcelona)
Hispaania
Juanmi, FW (Real Soceidad)
Suso, AM (Milan) hetkel küll ühtegi koondisemängu pole
Paco Alcacer, FW (Barcelona)
Jese, FW (PSG)
Juan Bernat, LB (Bayern)
Saul, MF (Atletico) tegelikult oli vist vigane turniiri ajal
Gerard Deulofeu, AMF (Everton)
Denis Suarez, MF (Barcelona)
Horvaatia
Matej Mitrović, CB (Besiktas)
Ivan Močinić, MF (Rapid Wien)
Inglismaa
Eric Dier, DMC (Tottenham)
Ross Barkley, MF (Everton)
Harry Kane, SC (Tottenham)
Prantsusmaa
Alphonse Areola, GK (PSG) hetkel küll ühtegi koondisemängu pole
Samuel Umtiti, DC (Barcelona)
Paul Pogba, MF (Manchester United)
Geoffrey Kondogbia, MF (Inter)
Lucas Digne, LB (Barcelona)
Alassane Plea, FW (Nice) hetkel küll ühtegi koondisemängu pole
Serbia
Filip Stojković, RB (1860 Munich) peab tõdema, et esindab Montenegro koondist hoopis
Srđan Mijailović, MF (Konyaspor)
Uroš Spajić, CB (Anderlecht)
Marko Poletanović, MF (Red Star Belgrad)
Aleksandar Mitrović, SC (Newcastle)
Nemanja Radoja, MF (Celta)
Eesti
Karol Mets (Viking)
Artur Pikk (BATE)
Andreas Raudsepp (Levadia)
Brent Lepistu (Flora)
Ja ma muidugi olen veits solvunud, et Hispaania nimistus pole Oliver Torrest"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMingisugune rahvusvaheline sait, äkki isegi uefa/fifa oma valis turniiri Eesti parimaks tookord Karl Eerik Luigendi kusjuures. Et üks päris vastupidine näide ka.
Ja ma muidugi olen veits solvunud, et Hispaania nimistus pole Oliver Torrest
Torres pole vist veel koondises mänginud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustPühapäevati on poodides Piima defitsiit. Käisin nii Selveris, Rimis, kui ka Prismas ja kõik piimad otsas. suht uskumatu vaatepilt oli. Õnneks kodu lähedal Maximas oli olemas (Y) Päris tavapäraselt riiul täis ikka.
Rimi Eesti kommunikatsioonispetsialisti Katrin Batsi sõnul sai ka osas Rimi keti poodides nädalavahetusel piim otsa. «Tegemist oli Valio tootmisrikkega, mille tõttu jäi meie teada ka teistele kettidele piim tarnimata,» selgitas Bats.
Ei ole mingit defitsiiti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustPühapäevati on poodides Piima defitsiit. Käisin nii Selveris, Rimis, kui ka Prismas ja kõik piimad otsas. suht uskumatu vaatepilt oli. Õnneks kodu lähedal Maximas oli olemas (Y) Päris tavapäraselt riiul täis ikka.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Arvo Kukumägi on ikka eriti kõva mees. "Nüüd ma võin väikse topka teha või 25 dekaliitrit väga head viskit pika aja jooksul, aga ma ei pea end siruli tõmbama ja neid pikki tsükleid ma ka ei tee enam," ütles ta. Arvutasin ja arvotasin, aga kui 25 dekaliitrit viskit siruli ei tõmba, siis, noh, vau.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar