Mõnuagent lõpetab oma Ekspressi podkasti alati sõnadega, et järgmine saade nädala pärast, mis aga on enamasti valeinfo, sest uus saade on tavaliselt 2 nädala pärast. On vist pikemaidki pause. Muidu on saade tavaliselt päris huvitav, ega ma muidu ei kuulakski seda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMõnuagent lõpetab oma Ekspressi podkasti alati sõnadega, et järgmine saade nädala pärast, mis aga on enamasti valeinfo, sest uus saade on tavaliselt 2 nädala pärast. On vist pikemaidki pause. Muidu on saade tavaliselt päris huvitav, ega ma muidu ei kuulakski seda.
Kommentaar
-
Anders Nõmm teeb soccernetis väga head tööd!
Viimane näide oli kohe eriti hea lugemine - http://soccernet.ee/artikkel/tundmat...-kolmiku-kandu
keep up the good work!Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
käisin täna poisiga kohvikus ja seal tulid mingid tüdrukud teda kallistama. siis tuli mul superidee, et peaks kirjutama märgatud tallinna's midagi sellist: "Tere, sa umbes 4-aastane preili, kes sa olid seal ja seal kohvikus sel ja sel kuupäeval. Sul olid kaks patsi ja punane kleit, su ema oli ka päris kena. Sa naeratasid mulle ja mul on tunne, et me võime olla üksteise jaoks loodud! Kirjuta! Onu Joel"
Tea, kas avaldavad ära?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustkäisin täna poisiga kohvikus ja seal tulid mingid tüdrukud teda kallistama. siis tuli mul superidee, et peaks kirjutama märgatud tallinna's midagi sellist: "Tere, sa umbes 4-aastane preili, kes sa olid seal ja seal kohvikus sel ja sel kuupäeval. Sul olid kaks patsi ja punane kleit, su ema oli ka päris kena. Sa naeratasid mulle ja mul on tunne, et me võime olla üksteise jaoks loodud! Kirjuta! Onu Joel"
Tea, kas avaldavad ära?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Me oleme siin ikka mökud: „Ma lõikan ära su m*nni ja topin ta sulle kurku. Ja usu mind, need ei ole tühjad sõnad. Võib-olla m*nni puudumine õpetab sulle midagi selles elus. Arvesta tulevikuks, see saab olema minu esimene kirurgiline kastreerimine, nii et tüsistused on garanteeritud.“see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMe oleme siin ikka mökud: „Ma lõikan ära su m*nni ja topin ta sulle kurku. Ja usu mind, need ei ole tühjad sõnad. Võib-olla m*nni puudumine õpetab sulle midagi selles elus. Arvesta tulevikuks, see saab olema minu esimene kirurgiline kastreerimine, nii et tüsistused on garanteeritud.“
Kommentaar
-
Milaanos airbnb. Korteris telekas ka olemas. Mõtsin, et võiks Juve mängu vaadata. Kahe kanali pealt on ülekanne, aga pilti mängust ei näidata..selle asemel käib stuudios elav diskussioon mängust, ning mõne ärevama hetke ajal läheb üks tüüp jalkaplatsi kujulise tahvli juurde ja recreateb ohtliku olukorra
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar