Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi, huvitav vastus ei tähenda räntimist, aga Klavani viimased paar intekat on kuidagi eriti ära nuditud ja vastused kohe nagu eriti ümarad.
Võimalik, et see jutt on ammu Eesti lehtedele jõudnud. Pole kontrollinud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNo ma ei tea. Täna ütleb ta LFC kodulehele, et loodetavasti ta Martin Reimi internatsionaalide rekordit kunagi üle ei löö, sest noored võiksid ta koondisekohta enne kõigutama hakata. Päris huvitav steitment.
Võimalik, et see jutt on ammu Eesti lehtedele jõudnud. Pole kontrollinud.
Kommentaar
-
No mis ta veel siis rääkima peab. Esiteks tuleks vaadata üldse mis putsis imalaid küsimusi LFCTV alati küsib, eriti kui on uus mängija või uus kontraht. "Just how much do you enjoy being at this club?" "Now that you are here, how good does it feel?" "How important is the manager for bla bla bla.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustNo mis ta veel siis rääkima peab. Esiteks tuleks vaadata üldse mis putsis imalaid küsimusi LFCTV alati küsib, eriti kui on uus mängija või uus kontraht. "Just how much do you enjoy being at this club?" "Now that you are here, how good does it feel?" "How important is the manager for bla bla bla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on mingi kahtlane tunne, et pärast Liverpooli minekut, on Klavan saanud mingi eriti karmi PR-koolituse, et kuidas anda intervjuudes ainult mugavaid, igavaid ja sisuta vastuseid.
Kommentaar
-
Kellakeeramine võiks toimuda keset päeva, nädalat. Selle va tik-tak asja keeramine siis, mitte kottide.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKellakeeramine võiks toimuda keset päeva, nädalat. Selle va tik-tak asja keeramine siis, mitte kottide.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMida teeb raadiotöötaja, kui pole ühtegi head ideed, keda saatesse kutsuda? Helista Jürgen Ligile ja lase tal valitsust sõimata. Töötab alati!
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust+1. Iga aasta käib mingi ving selle kellakeeramise ümber. Täiesti pseudoprobleem ju. Päris mured on vist otsa saanud.
Tähelepanek siit foorumist ja üleüldse seoses immigratsiooni/pagulaste teemaga. On kaks äärmust - täis rassist (loe: patrioot) või pimesilmne apologeet . Kui oled vahepealne kaine mõistusega inimene, siis sõimavad apologeedid sind rassistiks ja rassistid apologeediks.
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustTund aega vähem saab pubis õlut juua.
Tähelepanek siit foorumist ja üleüldse seoses immigratsiooni/pagulaste teemaga. On kaks äärmust - täis rassist (loe: patrioot) või pimesilmne apologeet . Kui oled vahepealne kaine mõistusega inimene, siis sõimavad apologeedid sind rassistiks ja rassistid apologeediks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustTund aega vähem saab pubis õlut juua.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar