Veidi hirmutavalt leebe karistus siiski.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Mulle juba ammu meenutas Toobal ühte mu vana koolikaaslast ja täna siis juhuslikult avastasingi uudistest, et neil vist isegi üpris sarnased huvidki. Olge ettevaatlikud selliste eriti püüdlike manipuleerivate nohikutega!!
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustRoma fännid on ilged homofoobid.
Kommentaar
-
Rammsteini Mutteri peamine riff on megasarnane Metallica Unforgiven II (kohati ka esimese Unforgiveniga, kuna nendes lugudes omajagu sarnast) II poole ühe läbiva rifiga. Võiks pmst panna Mutteri rifi otsa Unforgiven II nii et ei saaks väga vahest arugi.
Siin ei saa küll videoid specific ajalt mägima panna, aga Mutteri videos 47 sekund ja selle rifi lõpust edasi panna Unforgiven II 4:17.
Kommentaar
-
Ma pole mingi 5 nädalat vähemalt habet ajanud ja just nüüd viimasel ajal tuleb pidevalt facebooki reklaame igasugu habemetrimmeritest, pardlitest ja eile sain teada, et meestele on tehtud ka aparaat pallide pügamiseks
Raudselt facebook jälgib mind mu mobla front camera kaudu!! Olge valvsad!
NB! Igaks juhuks mainin ära, et oma palle pole kaamera ette toppinudJoga Bonito!!!
Kommentaar
-
Huvitavad meened müügil seal Noorte laulupeol.
"Suitsetamine ja alkohol on noorte laulupeol keelatud, kuid huvitaval kombel müüakse siin revolvrite mulaa˛e. PM"
6843443t1h83ae.jpg
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar