Ma ei imesta selle Sudaani üle. Sai kunagi ühes Austraalia bordellis ekskursioonil käidud ja sealne madaam ütles, et negrudel ja aborigeenidel on suurem kui valgel mehel. Valgel mehel jällegi pidi suurem olema kui asiaatidel. Ei näe põhjust miks ta oleks pidanud valetama ja ju ta ikka omadest kogemustest rääkis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMa ei imesta selle Sudaani üle. Sai kunagi ühes Austraalia bordellis ekskursioonil käidud ja sealne madaam ütles, et negrudel ja aborigeenidel on suurem kui valgel mehel. Valgel mehel jällegi pidi suurem olema kui asiaatidel. Ei näe põhjust miks ta oleks pidanud valetama ja ju ta ikka omadest kogemustest rääkis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas mu postitus oli tõesti puhas kuld, et seda lihtsalt tsiteerisid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas mu postitus oli tõesti puhas kuld, et seda lihtsalt tsiteerisid?Algselt postitas AndresR Vaata postitustPaistab, et ta üritas .gif-iga vastata, aga väga ei õnnestunud.
Lihtsalt selle jutu peale tuli meelde see pilt.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKui ei meeldi, ära söö .
Lihtsalt selle jutu peale tuli meelde see pilt.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustsul võis ju igasuguseid asju meelde tulla, aga kuna meie "seda pilti" lihtsalt ei näe, siis sealt ka iroonia.
Igastahes tähelepanek elust enesest - kui hommikul on kerge pohmakas, siis päeva peale läheb olemine kohe väga heaks ja energiat rohkemgi kui tavaliselt. Muidugi see ei kehti tuumapohmelli korral, siis on iga sekund agoonia .
Kommentaar
-
Vaadake Serie A-d, näete mõlemat, ja ohtralt.
Ning mitu la liga mängu see hooaeg on härra rainis007 vaadanud, et oskab ühe mängu järel nii paika panema kommentaari kirjutada?
Aga teemasse ka: "Mees rulluuisutab alati koos oma naisega. Kui mees rulluisutab koos teise mehega, on tegu pededega."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar