320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustArtiklit ka lugesid? Ehk pealkirjast edasi ehk teise osapoole nägemust?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Ma täpselt ei mäleta, mis teemas kepp-hobuste fännisektor oli, aga järgmine võistlus: http://parnu.postimees.ee/4211485/ku...tud-kepphobune
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustArtiklit ka lugesid? Ehk pealkirjast edasi ehk teise osapoole nägemust?Algselt postitas chac Vaata postitustMissuguse teise osapoole? Mõne rootslase kes loeb täpselt samu kahte politseiuudist - rootsi tonn keelatud aineid ja eesti near-non-event - kõrvuti?
Kindlasti on ka Rootsis sarnaseid probleeme ja uudiseid. Ja samuti on Eestis selliseid uudiseid nagu sul siin Rootsi kohta.
Arusaamatuks jääb mulle siin hoopis liiklusseadus, et miks taksos (mis enamasti on tavaline sõiduauto) võib last sellisel moel sõidutada aga tavalises sõiduautos pole lubatud.
Kas kõik oleks ok, kui juht oleks Uberis registreeritud juht?
Kommentaar
-
ma sooviks sulle jõudu, jaksu, vastu pidamist, tahet, motivatsiooni, õnne ja kõike muud, aga sõnad tunduvad sellises olukorras nii tühised ja jõuetud.
ma ei kujuta ette, mis sind valdab. ma ei kujuta ette, millest mõtled ja mida nt homme teha tahad.
kui saad kuidagi, siis tee kõike seda, mis tegemata jäänud. kui saad. ma ei tea. elu on tihti mõttetult julm. mille jaoks?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustJärgmine taliolümpia on Lõuna-Koreas, kuidas suhtutakse sellesse, et naaber seal trikitab, saadab näiteks olümpia ajal mõne raketi teele?
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustma sooviks sulle jõudu, jaksu, vastu pidamist, tahet, motivatsiooni, õnne ja kõike muud, aga sõnad tunduvad sellises olukorras nii tühised ja jõuetud.
ma ei kujuta ette, mis sind valdab. ma ei kujuta ette, millest mõtled ja mida nt homme teha tahad.
kui saad kuidagi, siis tee kõike seda, mis tegemata jäänud. kui saad. ma ei tea. elu on tihti mõttetult julm. mille jaoks?AILTON
Kommentaar
-
Sõitsin üle hulga aja tallinna ühistranspordiga. Tamm on päris äge tehniline vahend liikumiseks. Ja peale minu minu meelest küll mitte keegi oma kaarti ei valideerinud. Sõit oli vahemikus keskturg telliskivi. Kuna minul puudub õigus tasuta sõidule siis kohusetundlikult muretsesin rohelise kaardi ja maksin oma sõidu eest kaarti aparaadi ees vehkides.
Siit tekkiski ka küsimus. Mille jaoks see jama vajalik on?Teen tapeeti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustSõitsin üle hulga aja tallinna ühistranspordiga. Tamm on päris äge tehniline vahend liikumiseks. Ja peale minu minu meelest küll mitte keegi oma kaarti ei valideerinud. Sõit oli vahemikus keskturg telliskivi. Kuna minul puudub õigus tasuta sõidule siis kohusetundlikult muretsesin rohelise kaardi ja maksin oma sõidu eest kaarti aparaadi ees vehkides.
Siit tekkiski ka küsimus. Mille jaoks see jama vajalik on?THEO HERNANDEZ
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar