320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Iga kord, kui Taavi räägib, tunnen end ahistatuna.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
WC on ajamasin. Läksin mina vetsu, oli väljas valge. Tulen välja, on väljas pime.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustPoodidel on lahtistele saiakestele märgitud kilohind ja keskmine saiakese hind. Ma pole veel kunagi saanud ühtegi saiakest keskmise või alla keskmise hinnaga. Alati on kallim.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Spaas on paar sauna ka ilmselt? Saun ja õlu sobivad jällegi suurepäraselt.
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKäisin nädalavahetusel spaas. Spaades müüakse õlut. Spaades müüakse õlut! Spaades müüakse õlut? Nagu mida naaksu? Kevad-suvi-sügis läbi tuleb (riiklikult) tellitud rekaalmi, et ujumine/suplemine ja alkohol ei käi kokku ja siis selline asi? Wtf noh?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKäisin nädalavahetusel spaas. Spaades müüakse õlut. Spaades müüakse õlut! Spaades müüakse õlut? Nagu mida naaksu? Kevad-suvi-sügis läbi tuleb (riiklikult) tellitud rekaalmi, et ujumine/suplemine ja alkohol ei käi kokku ja siis selline asi? Wtf noh?Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Kas tänapäeval inimesed oma peaga ei või mõelda? See, et bassu kõrval alkot müüakse, ei tähenda jooge nokki ennast ja uputage ära end. Üks drink heas seltskonnas pole midagi katastroofilist ju. Ja ma kujutan ette, et kui ei müüdaks, siis soomlased hakkaks räuskama, et why do estonian SPA fuck Finland.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKas tänapäeval inimesed oma peaga ei või mõelda? See, et bassu kõrval alkot müüakse, ei tähenda jooge nokki ennast ja uputage ära end. Üks drink heas seltskonnas pole midagi katastroofilist ju. Ja ma kujutan ette, et kui ei müüdaks, siis soomlased hakkaks räuskama, et why do estonian SPA fuck Finland.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
See bassu kõrval ju ongi lakmustest.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar