SEE HETK, kui kellegil on lennujaamas vastas Luup TTV-st, Kaas "Reporterist" ning Lindmaa TV3-st, päris meeliülendav.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSõitsin taksoga, mille juhiks oli Kim-Erik Küttis.
Mõnu istub taksosse: "Kas Sina oled see päris Kim-Erik Küttis? See, kes Baltikas mängis?"
Taksojuht: "Jah."
Mõnu: "OOOSSOMMM!!!"
Kahjuks läks meelest autogrammi küsidaInvest In Africa
Kommentaar
-
Sattustin Oma Tripi käigus Singapuris eile mingit kohalikku jalgpallimatchi vaatama. Minu ja sõbra juurde tulid kaks täiesti enamvähem lõbutüdrukut, kes lubasid 30 euro eest kõrgetasemelist seltskonda õhtuks. Singapuris ei tohi tohi teha esigareti,vesipiipu, alko kohta omad seadused, aga jalka mängu ajal võib mehi segada prositutsiooniteenuste pakkumisega. Panin täna asjad kokku ja head aega Singapur. Aitäh.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustNäiteks järjekord meestearsti ukse taga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSattustin Oma Tripi käigus Singapuris eile mingit kohalikku jalgpallimatchi vaatama. Minu ja sõbra juurde tulid kaks täiesti enamvähem lõbutüdrukut, kes lubasid 30 euro eest kõrgetasemelist seltskonda õhtuks. Singapuris ei tohi tohi teha esigareti,vesipiipu, alko kohta omad seadused, aga jalka mängu ajal võib mehi segada prositutsiooniteenuste pakkumisega. Panin täna asjad kokku ja head aega Singapur. Aitäh.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustOlid inetumad litsid kui INVIDIA promotüdrukud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuna eiksil on laps, siis vajab minu ja Saarlase tiim neljapäevaks kolmandat. DP ei toimu, muid seksuaalseid lähenemisi küsida Saarlase käest, keegi tuleks appi?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar