Olga Ivanoval paistavad olema päris head pommid. Millegipärast kannab ta ainult kinnisi pluuse ja kõrge kaelusega džempreid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas ...Jumal... Vaata postitustOlga Ivanoval paistavad olema päris head pommid. Millegipärast kannab ta ainult kinnisi pluuse ja kõrge kaelusega džempreid.
Kommentaar
-
Algselt postitas ...Jumal... Vaata postitustOlga Ivanoval paistavad olema päris head pommid. Millegipärast kannab ta ainult kinnisi pluuse ja kõrge kaelusega džempreid.Algselt postitas underdoggie Vaata postitusthea tähelepanek, vaatasin ka ise hommikul justsigpic
Kommentaar
-
Elektroonikat ostes tasub eeltööd tegemata minna poodi, lasta endale midagi pähe määrida ning edasi antud teemal klapid peas edasi istuda ning rõõmsalt uut ostu kasutada, sest muidu muudkui nõudmised kasvavad ja ühel hetkel jõuad punkti, et vajalik eelarve on nii suureks muutunud, et ost jääb üldse sooritamata, sest kehva asja ju ka osta ei saa. Mis mõnel juhul on isegi tark valik.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Need va "Virginia Woolf sind ei karda!" inimesed vist ei saa aru, et nad keeravad kella aina tagasi ja tagasi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
See video.
Esiteks meenutas see mulle vana head Lasnamäe aega, aga et mitte teemast väljuda, siis minu tähelepanekud elust enesest
1. Purjus inimene on a) väga julge b) halva enesekontrolliga
2. Kui lähed võõrast inimest aitama, siis suure tõenäosusega saad mingi lambi-Andrei käest ise lõuga
3. G4S turvad on päris mõjukad ja mõttekad
4. Teenindaja poker-face hetkedel, mil tema putkas lihtsalt pekstakse kahte inimest, on geniaalne.
5. Kui kontrollimatu sa oled, et sa lihtsalt pead teisele karjuma, et ta on sibul.
6. Kui kontrollimatu sa oled, et solvangute peale oled nõus inimest surnuks peksma.
7. Mida fakki karistust?
Üldiselt ei olnud see video minu jaoks mingi üllatus, aga kuidagi sürreaalsus ja kurbus valdas mind, kui seda nägin.
Kommentaar
-
Pole küll miskit erilist, aga sõitsin politsei taga linnas ja fooris oli roheline tuli, jalakäijatele punane. Üks inimene arvas, et mõistlik kiirelt siiski üle tee minna punase tulega, tegi ka mõned kiiremad sammud, et politsei auto eest tee pealt ära saada. Politsei selle peale midagi ei teinud vaid kruiisis rahulikult edasi, ise mõtlesin, et huvitav, kas teeb noomituse ka või midagi, aga ei miskit.
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustNäiteid, nõuame näiteid !
Muidu oli kõik nagu ok, kuid siis avastasin, et video on vähe pikem ning naissugu kinnitab ka kommentaaridea enda agressiivset loomust.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustPole küll miskit erilist, aga sõitsin politsei taga linnas ja fooris oli roheline tuli, jalakäijatele punane. Üks inimene arvas, et mõistlik kiirelt siiski üle tee minna punase tulega, tegi ka mõned kiiremad sammud, et politsei auto eest tee pealt ära saada. Politsei selle peale midagi ei teinud vaid kruiisis rahulikult edasi, ise mõtlesin, et huvitav, kas teeb noomituse ka või midagi, aga ei miskit.
o_O★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on suhe, suhe ei tähenda kontrolli teise inimese keha ja valikute üle.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustPole küll miskit erilist, aga sõitsin politsei taga linnas ja fooris oli roheline tuli, jalakäijatele punane. Üks inimene arvas, et mõistlik kiirelt siiski üle tee minna punase tulega, tegi ka mõned kiiremad sammud, et politsei auto eest tee pealt ära saada. Politsei selle peale midagi ei teinud vaid kruiisis rahulikult edasi, ise mõtlesin, et huvitav, kas teeb noomituse ka või midagi, aga ei miskit.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar