Las inimesed, kes peavad seda vajalikuks, sildistavad end ikka ise.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNaljakalt kurb
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustKes see siit foorumist seal Liverpooli mütsiga seisab?
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Vahest out of nowhere tuleb sellised totakad naljad pähe. Mäletan ise, kui ajateenistuses rakmete salvetaskuid ette näitasime ja mul oli seal kommipaber, rühmaülem küsis, mis mul seal on....mul pole endal ka õrna aimugi, miks ma seda ütlesin, aga ütlesin pomm....korraliku peapesu sain rühmaülemalt.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Tooksin siinkohal välja mõnedest väljenditest, mille kohta võiks öelda, et tegu on kõige kummalisema sõnamoodustisega, mille väljamõtlemisprotsessidega ma isegi tegeleda ei suudaks:
- pesupulbri reklaam: "Naudi suurepärast pesutulemust."
- mingi hambapasta reklaam: "Suuhoolduses on saabunud muutuste aeg."
- mingi naistevärgi reklaam: "On üks neist päevadest, kui soovin tunda Always Sensitive pehmust."
Kuulge, reklaamiinimestest sõbrad, kuidas selliste lausete peale tullakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuulge, reklaamiinimestest sõbrad, kuidas selliste lausete peale tullakse?
Kommentaar
-
Kasutan sellist äppi jalgpallitulemuste jälgimiseks nagu Forza ning mul on seal üksjagu meeskondi jälgitavateks märgitud. Läksin siis praegu vaatama, et mis mänge homme toimub ning jälgitavatest meeskondadest on homme kolmel mäng. Aga tähelepanek nende kolme kohta - homme mängivad omavahel kaks Reali, kaks Borussiat ja kaks Torino klubi.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Astus kaupluses minu juurde kena neiu, kes tutvustas Eestis toodetud kreemi.
Muidu see mulle korda poleks läinud aga minu tähelepanud püüdis ta saavutada väitega, et nende toode ei sisalda keemiat, mis uhkelt ka pakendil ilutses.
See ajas muigama, sest keemia on teadus. No umbes sama arukas oleks reklaamida autot ja väita, et see ei sisalda või sisaldab füüsikat. Küsisin siis toote korra enda kätte ja lugesin koostist.
Koostis oli suht tüüpiline: 70% ulatuses vesi + säilitusained + õlid jne.
Seega see väide polnud kuidagi tõene, sest ka veel on oma keemiline koostis ja kõikidel teistel seal kirjas olevatel komponentidel ka.
Siis jäin mõtlema, et äkki mõeldi kemikaale aga ka see poleks korrektne, sest
kemikaal võib olla looduslik või tööstuslik aga millegi pärast paljud usuvad, et kemikaalid on halvad ning kõik looduslik on ehtne ja hea.
Terve tee koju mõtlesin, et mis ajendab tootjat midagi nii rumalat pakendile kirjutama ja veel uhkelt reklaamima.
Samas on loomulik, et mida ei mõisteta, seda kardetakse, see on inimeste loomuses lihtsalt aga endast lugupidav tootja sellise rumalusega kaasa minna küll ei tohiks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar