Enne magama minemist ei soovitata trenni teha muide. Just täpselt sel põhjusel, et organism on üles ärritatud ja siis ei saa magada.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEnne magama minemist ei soovitata trenni teha muide. Just täpselt sel põhjusel, et organism on üles ärritatud ja siis ei saa magada.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKummaline, minu puhul küll Seks (kui suhtkoht trenn, eksole) -> pilt taskusse variant toimib. Mis värk on.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKummaline, minu puhul küll Seks (kui suhtkoht trenn, eksole) -> pilt taskusse variant toimib. Mis värk on.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKummaline, minu puhul küll Seks (kui suhtkoht trenn, eksole) -> pilt taskusse variant toimib. Mis värk on.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustPärast orgasmi vabaneb kehas üks keerulise nimega aine, lihased lõtvuvad ja tulebki kohe uni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTra küll, mida teile seal Hiiumaal õpetatakse...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTra küll, mida teile seal Hiiumaal õpetatakse...
Kommentaar
-
Üks tädi rääkis:
"Panin selga musta nahast kostüümi, juuksed kenasti, meik ilus. Tuli mees töölt, tõi kapist õlu, viskas diivanile ja küsis mokaotsast: "Noh, Batman, mis õhtusöögiks saab?"DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar