Algselt postitas Maarek
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmingi hetk oli suur jama sellest. Müüjatel kogunesid väga suured boonused ja omanikele ei meeldinud.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustÜkskõik mis kellaajal poodi minna, on parkla alati autosid täis ja poes järjekorrad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTõsi. Ma olen isegi seda mõelnud. Samadel hetkel kui mingi uuringud näitavad, et suhtelises vaesuses elas mullu inimene, kelle kuu ekvivalent-netosissetulek oli väiksem kui 468 eurot, see on ainult üks näide. Ja samadel hetkel see hullumaja, kus ehitatakse keskusi juurde rohkem kui ratsahobusesitta, siis kerge nihe on paigast ära. Arendajad väidavad, et turgu on, ju siis ka on kui ehitatakse. Aga ma siiski ei mõista, kus kuradima karupersest võetakse statistika, et viiendik rahvast elab suhtelisest vaesuses ja samadel hetkel üleühe on kaubanduskeskused täis rahvast ( vähemalt siin pealinnas )"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTõsi. Ma olen isegi seda mõelnud. Samadel hetkel kui mingi uuringud näitavad, et suhtelises vaesuses elas mullu inimene, kelle kuu ekvivalent-netosissetulek oli väiksem kui 468 eurot, see on ainult üks näide. Ja samadel hetkel see hullumaja, kus ehitatakse keskusi juurde rohkem kui ratsahobusesitta, siis kerge nihe on paigast ära. Arendajad väidavad, et turgu on, ju siis ka on kui ehitatakse. Aga ma siiski ei mõista, kus kuradima karupersest võetakse statistika, et viiendik rahvast elab suhtelisest vaesuses ja samadel hetkel üleühe on kaubanduskeskused täis rahvast ( vähemalt siin pealinnas )
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKui Sa saad lisaks 468 eurole ümbrikupalka või dividende, siis saad poodides vabalt käia. Tõsiselt, ma imestan, et nii paljud inimesed poes praegusel sajandil veel sularahas maksavad, miks nagu?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Moldovlased?
Algselt postitas Rein Vaata postitustEi taha küll natsionalistlikult kõlada, aga minu isiklikud tähelepanekud on sellised, et sullis meeldib toidupoes eriti ühel rahvusel maksta. PS! Selleks rahvuseks ei ole eestlane.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitust10 000 elanikuga Keilasse mahub mingi ime läbi ainuüksi hiigelpoode ära tervelt kaks, lisaks kõikvõimalikele Grossidele, Maximatele jne.
Kommentaar
-
Mul on kurb tähele panna, et Kerli esineb tuleval suvel kuskil jaanitulel. Minu arust ei ole silmini täis jaaniku publik see, kus ja kellele ta mängima peaks. Või vähemalt nii jäeti kunagi mulle mulje tema loomingu tagamaadest."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMul on kurb tähele panna, et Kerli esineb tuleval suvel kuskil jaanitulel. Minu arust ei ole silmini täis jaaniku publik see, kus ja kellele ta mängima peaks. Või vähemalt nii jäeti kunagi mulle mulje tema loomingu tagamaadest.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMul on kurb tähele panna, et Kerli esineb tuleval suvel kuskil jaanitulel. Minu arust ei ole silmini täis jaaniku publik see, kus ja kellele ta mängima peaks. Või vähemalt nii jäeti kunagi mulle mulje tema loomingu tagamaadest.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar