Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo mul mõned aastad tagasi oli hetk, kus oli vaja osta kondoome. Ja siis tüdruksõber tellis, et koju tulles poest läbi hüppaks ja pärmi ostaks. Tal mingite pirukate tegemiseks vaja. Siis oligi pakk pärmi ja pakk kondoome. Ma ostsin ühe ära, läksin poodi tagasi ja ostsin teise asja teise müüja käest. Et noh. Mul lõi mingi errori, et need kaks asja korraga osta.
Kommentaar
-
Kunagi oli näiteks marupiinlik osta kondoome.... noh, kanaviinereid.
Kommentaar
-
Mul on ka täiesti pohhui,mida võõrad inimesed minust arvavad,ükskõik siis,mida ma kuskil teen või ostan.Ka nõuka-ajal ostsin katosse sirge molliga lademetes apteegist,vahiti küll,aga mis mul sellest.Samas see kurat ei hoidnud ikkagi ära mul 17-aastasena juba isaks saamast.Alati pole miski kindel nahh.
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustMul on ka täiesti pohhui,mida võõrad inimesed minust arvavad,ükskõik siis,mida ma kuskil teen või ostan.Ka nõuka-ajal ostsin katosse sirge molliga lademetes apteegist,vahiti küll,aga mis mul sellest.Samas see kurat ei hoidnud ikkagi ära mul 17-aastasena juba isaks saamast.Alati pole miski kindel nahh.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMõned varjavad väga suure innuga viimase päeva BB sooduskleepse salatitel
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Miks tekib üldse piinlikus poest midagi soetades ? On keegi reaalselt kuulnud, et ees, taga või koguni kassapidaja kihistaks pihku ja ütleks sõbrale : "Näe, vahi kuripattu. Ostab viinereid, õlut ja kondoome. On ikka siga ja pervert".
Palju inimesi üleüldse jälgib sellist asja. Kes, mida, kui palju ostis. Näiteks siin foorumis. Arvan, et väga vähesed inimesed. Isiklikult absull mitte. Kui küsida, mis oli viimasel viiel päeval sinu ees ja taga oleval inimesel letile laoutud. On meeles ? Mul mitte. Okei eila ostis minu taga olev mees pudeli Hennessyt. Aga see jäi mällu, kuna ma ei jõudnud enda asju eest ära lapata, ning tõstsin tema pudeli vähe kõrvale.
Siit siis tähelepanek. Tundub olevat see seotud meie rahvusega. Ehe eestlaslik, kurat ma olen samas poes 100 võhivõõra inimesega. Ei tea, mis nad minust ja mu soetatud asjadest arvavad.
Okei, kui igapäev pakkkondoome ja pärmi osta külapoest, kus on sama müüa kes on su naaber, siis võiks veel väike sabin tekkida, aga suurtemates linnades peaks ja võiks poogen olla.
Lõpetuseks võib-olla Eesti rahvale ka midagi.
Noooh, olge mõnusad, ongi kõik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMiks tekib üldse piinlikus poest midagi soetades ? On keegi reaalselt kuulnud, et ees, taga või koguni kassapidaja kihistaks pihku ja ütleks sõbrale : "Näe, vahi kuripattu. Ostab viinereid, õlut ja kondoome. On ikka siga ja pervert".
Palju inimesi üleüldse jälgib sellist asja. Kes, mida, kui palju ostis. Näiteks siin foorumis. Arvan, et väga vähesed inimesed. Isiklikult absull mitte. Kui küsida, mis oli viimasel viiel päeval sinu ees ja taga oleval inimesel letile laoutud. On meeles ? Mul mitte. Okei eila ostis minu taga olev mees pudeli Hennessyt. Aga see jäi mällu, kuna ma ei jõudnud enda asju eest ära lapata, ning tõstsin tema pudeli vähe kõrvale.
Siit siis tähelepanek. Tundub olevat see seotud meie rahvusega. Ehe eestlaslik, kurat ma olen samas poes 100 võhivõõra inimesega. Ei tea, mis nad minust ja mu soetatud asjadest arvavad.
Okei, kui igapäev pakkkondoome ja pärmi osta külapoest, kus on sama müüa kes on su naaber, siis võiks veel väike sabin tekkida, aga suurtemates linnades peaks ja võiks poogen olla.
Lõpetuseks võib-olla Eesti rahvale ka midagi.
Noooh, olge mõnusad, ongi kõik.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo ikka vaatad ju, kui eesoleval võluval neiul on korvis tampoonid, et "not today..."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustEi ei, ma vaatan ikka kanni.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar