Eurospordil on muidugi tekkinud mingi eriti haige komme keset live võistlusi toppida iga 10 minuti tagant sisse oma suvalisi bobikelgutamise top viitesi ja 2 minutit pikki reklaame mingitele tulevastele sündmustele, mida omakorda niikuinii pmst ei näe, sest vaja ju veel top5si näidata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSa üldse sporti vaatad, kui sa nii vaene oled?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOlen jah vaene. Yle2 oli 50 senti kuus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa nõukaajal oli arstiabi tasuta, eks.
Arst tahtis Anne Veski kassetti, Vana Tallinna pudelit ja assortii karpi.
Kommentaar
-
Kuulsin täna hommikul Terevisoonist, et politseil on plaanis kuidas takistada autoroolis telefonide ja nii asjadega tegelemist niiviiisi, et üks idee oleks, et igakord kui sa telefoni kätte võtad näiteks autoroolis, siis automaatselt läheb su pangaarvelt maha teatud summa. Ma küll ei tea, kuidas seda teostada saab aga idee on küll kiitmist väärt.
Kommentaar
-
Tobe on see, et nad ise omast taskust ju nii ehk naa ei maksa - päris usinalt näpivad roolis telefoni.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKuulsin täna hommikul Terevisoonist, et politseil on plaanis kuidas takistada autoroolis telefonide ja nii asjadega tegelemist niiviiisi, et üks idee oleks, et igakord kui sa telefoni kätte võtad näiteks autoroolis, siis automaatselt läheb su pangaarvelt maha teatud summa. Ma küll ei tea, kuidas seda teostada saab aga idee on küll kiitmist väärt.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSa üldse sporti vaatad, kui sa nii vaene oled?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa nõukaajal oli arstiabi tasuta, eks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustsee on pigem mingi aasta 2050 teema.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustOlearyses on kanatiivad 5 ja 10 kaupa. Kõikjal maailmas on 6 ja 12."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar