Algselt postitas _AI_
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Jep, sama küsimus. Miks selles O`Learys hinnad nii v*ttus on? Kui Originaali ei taha, siis odavaim järgmine õlu on Carlsberg 5 eurot? Toidust üldse ei räägi. Burgerid 15 eurot, Praed 25 eurot. Kamoon. Lambinäide
Veise Fajita @ Jalksipubi 22 eurot
vs suvaliselt näiteks
Veise Antrekoot röstitud pastinaagi ja tomati-baklažaani salati ning musta pipra ja veinikastmega @ Moon 21 eurot
Kommentaar
-
Carlsberg 5 euri? Avamise puhul tehakse tavaliselt soodukaid, et inimesed harjuks käima. Raekoja platsis saan sama hinnaga õlu kätte. kurb.
Või on see miskine pudel baariga sarnane koht, et kvaliteet kraam tuleb otse kraanist, et hinda õigustada?
Olybet ei pea vähemalt muret tundma, nende kahe eurine õlu jätab oma kontingendi ilusti sinna alles.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustCarlsberg 5 euri? Avamise puhul tehakse tavaliselt soodukaid, et inimesed harjuks käima. Raekoja platsis saan sama hinnaga õlu kätte. kurb.
Või on see miskine pudel baariga sarnane koht, et kvaliteet kraam tuleb otse kraanist, et hinda õigustada?
Olybet ei pea vähemalt muret tundma, nende kahe eurine õlu jätab oma kontingendi ilusti sinna alles.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
No seni ei tundu küll asi väga lubav.
I mean, nad avasid Eestis esimese locationi ja ma ei olnud sellest praeguse hetkeni isegi teadlik, kuigi ma olen -
a) sage Kristiine Keskuse külastaja
b) elan kohale lähedal ja sõidan iga päev sealt mööda
c) olen suur spordisõber
d) potentsiaalne maksejõuline klient
Okey, prolly keskmine sihtgrupp võiks olla 30+ , aga kuidas on võimalik nii vaikselt see asi ära teha? Veidi kummastav.
Plus kui veel hinnad sellised on... no näeme!
Kommentaar
-
Söögi-joogi juttude vahepeal selline tähelepanek, et ERR on ka hakanud klikke taga ajama - "AC Milan võtab tuleval hooajal osa uuest liigast" ning jutt naiskonna välja panemisest kohalikel meistrivõistlustel.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Grillfestil varieerus õllehind ala ühest otsast teise märgatavalt. Ühel pool sai toobi 2,5 ja 3 eest, teises 4 ja 5 euroga."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitusthaapsalu jaanituli sel aastal tõeline elamus - Üllar Jörberg, 2 Quick Start, Scooter, Caater, Tuberkuloited, Põhja-Tallinn, Cityflash feat Laura Ly
Scooter ja Lõust on reaalselt keda tahaks kuulata ja no Jörberg on lihtsalt Jörberg.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar