Hümni ajal ei tohiks kaamera mängijatele liiga lähedale tulla. Valestilaulmine on ikka jubevalus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Istun. Situn. Loen VWSEK lehte ja tõden, et me oleme pehmod.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Putin tegi suure vea, sest saatis Hispaania kuninga ning FIFA presidendi juurde looži tentsik Medvedjevi. Näidates sellega, et ei usu koondisesse, kes teda aga alt vedas ja võitis.
Nüüd on küsimuseks: kas Horvaatia mängu avalikult vaadata või mitte? Kui venelased Putini juuresolekul kaotavad, siis on see paha märk.
Kommentaar
-
Käisin nädalavahetus vaatamas uhket kunstinäitust, Baltic Trienniali, Tallinna Kunstihoones. Nägin huvitavaid inimesi ja sain aru, et ma ei saanud mitte kui midagi aru, mis öelda taheti. Tänapäeva kaasaegne kunst on ikka mingi ülim scene, mille mõistmiseks pead olema mingi laksu all või lihtsalt elama selles maailmas. Strange shit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKäisin nädalavahetus vaatamas uhket kunstinäitust, Baltic Trienniali, Tallinna Kunstihoones. Nägin huvitavaid inimesi ja sain aru, et ma ei saanud mitte kui midagi aru, mis öelda taheti. Tänapäeva kaasaegne kunst on ikka mingi ülim scene, mille mõistmiseks pead olema mingi laksu all või lihtsalt elama selles maailmas. Strange shit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc.Omamata ühtegi sotsiaalmeedia kontot (Socceri foorum on ka sotsmeedia?).
Ja sellega seoses sooviks küsida. Kus on see punane joon , millest hakkab "(loe: igaüks postitab mis iganes paska ta haige aju õhtuti välja mõtleb)"?
Ma ise mõtlen, et kui ikka päris otseselt nn pronksi öö kordus etendusele ei kutsuta siis võib ju südamerahuga kõik muu silmist\kõrvust mööda lasta.
Või eksin?
Ignoreerimine ei lahenda probleemi. Sotsiaalmeedia, kusjuures olen tähele pannud, et eriti just kuskil 40+ inimeste puhul, tundub olevat 100% tõeallikas. Ehk siis mis iganes sa sinna kirjutad, mis iganes allikast mis iganes paska sa jagad, pole kellegi asi, kas see isegi ligilähedane tõele. Kuna nt FB näitab sulle stuffi, mida sa oled varem laikinud või sõprade stuffi, mida sa oled varem laikinud, siis on see sõna otseses mõttes sinu veendumuste süvendamise vahend.
Kui sul on kahtlus, et tegelikult meie valitsus süstib meile vaktsiinidega mind-control pulbrit veeni ja sa klikid mingitel "alternatiivsetel" linkidel, siis seda rohkem sulle neid ette visatakse, kuni lõpuks on sinu feed ainult seda täis ja sa arvadki, et maailm oon täiesti perses ja aeg on relv võtta ja sõpradega neid tõpraid tapma minna. See on kõige tavalisem ajupesu.
Minu feed on üldjoontes ka disainitud FB poolt ja sisu täiesti mõistlik, tasub aegajalt aga süvitsi minna ja mõnda blokitud tegelast ja tema tegevusi vaadata, ei ole mõnus.
Ehk siis kui me võtame asju reaalselt, siis on elu maailmas parem kui ta kunagi varem on olnud, oleme rikkamad, parema tervise juures, ei sõdi jne jne Aga kui sa korraks kuulad seda alternatiivset maailma, siis põhimõtteliselt oleme kõik teel hukatuse poole.
See seltskond muutub aina radikaalsemaks ja ühel hetkel lendab see sitapott suure kaanega laiali ja kõik saavad pihta.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustAlati, kui ma olen isiklikult näinud metslooma üle tee jooksmas, siis on loom jooksnud vasakult paremale.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustAlati, kui ma olen isiklikult näinud metslooma üle tee jooksmas, siis on loom jooksnud vasakult paremale.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMina olen autoga sõites näinud ainult korra metslooma. Mai keskel Põder seisis paremal tee ääres. Minu ees olev auto lampi võttis hoo korralikult maha, jumal tänatud, et pikkivahet hoidsin. Pmst jäime seisma, väga vaikselt liikusime edasi ja siis vaatasin tahavaatepeeglist kuidas Põder üle tee läks väga rahuliku ja graatsilise sammuga ( vastu ei tulnud autosi ja minu taga ka polnud autos) Ehk väga viisakalt lasi Põder tookord meid mööda.
Kommentaar
-
Algselt postitas sanderos Vaata postitustVõin kinnitada, et jooksevad ka paremalt vasakule, vahel lausa paarikaupa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar