Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Käisin, siis 2 päeva Ida-Virumaal taas ja käisin kurikuulsas Kohtla-Järvel ühes baaris ja võtsin sõbraga siis kannu õlut ja rääkisime ning tuli siis üks vene rahvusest vanem mees mölisema, et miks me Eesti keeles räägime (ropusti) noh eks ma allusin provokatsioonile ja saatsin ta vene keeles pikalt ning peale seda antud meesterahvas läks ostis shampuse ja pani selle suure pauguga vastu lauda ja palus vabandust ja surus kätt. Kurb, et sellised tegelased siiamaani seal laiavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKäisin, siis 2 päeva Ida-Virumaal taas ja käisin kurikuulsas Kohtla-Järvel ühes baaris ja võtsin sõbraga siis kannu õlut ja rääkisime ning tuli siis üks vene rahvusest vanem mees mölisema, et miks me Eesti keeles räägime (ropusti) noh eks ma allusin provokatsioonile ja saatsin ta vene keeles pikalt ning peale seda antud meesterahvas läks ostis shampuse ja pani selle suure pauguga vastu lauda ja palus vabandust ja surus kätt. Kurb, et sellised tegelased siiamaani seal laiavad.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKäisin, siis 2 päeva Ida-Virumaal taas ja käisin kurikuulsas Kohtla-Järvel ühes baaris ja võtsin sõbraga siis kannu õlut ja rääkisime ning tuli siis üks vene rahvusest vanem mees mölisema, et miks me Eesti keeles räägime (ropusti) noh eks ma allusin provokatsioonile ja saatsin ta vene keeles pikalt ning peale seda antud meesterahvas läks ostis shampuse ja pani selle suure pauguga vastu lauda ja palus vabandust ja surus kätt. Kurb, et sellised tegelased siiamaani seal laiavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustHea, et seda roosiks ei löödud
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustMida populaarsem on Premium Liiga Fantasy, seda vaiksemaks jääb Premium Liiga klubide alateemades...
Sellest fantaasia maailmast võiks päris maailma jõuda tõesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitust+1
Sellest fantaasia maailmast võiks päris maailma jõuda tõesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKa ilma fantasyta ei käida ju vaatamas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustMa rääkisin tegelikult foorumiteemadest. Võib-olla on jälle see, et ma olen vana ja kuivetunud, aga ma mäletan aegu, kui pärast iga vooru käis meistriliiga klubide teemas kirglik andmine. Nüüd on see pigem harv erand. So sad.
Teine rumalus on minu meelest seda fantasyt hullult tõsiselt võtta. Kamoon kutid, chillax.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar