Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustIsiklikult ei küsinud, aga kui kuulsin, et küsiti "how much?", siis oli vastuseks kõigil "fifty". Oletan, et selle raha eest pakuti 15-30 minutit oma kallist aega.
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustAmsterdamis oli vaateakna prostituutide seas ülekaalukalt kõige populaarsem outfit olla vallatu õpetajatädi liiga väikestes bikiinides paksude mustade prilliraamidega prillidega.
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustNägid Amsterdamis Mia Khalifat?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa vaatasin esimese hooga, et Olga Ivanova.
Annab Mia Khalifaga kaks tilka vett välja küll.
Kommentaar
-
Ausalt ka see pole mina! Mina Madristana olen väga korralik ja eeskujulik inimene!
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitust
Annab Mia Khalifaga kaks tilka vett välja küll.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc.https://arvamus.postimees.ee/6409204...esti-diplomaat
Jaak Jõerüüt on intelligentne inimene ja tema kirjutisi on hea lugeda.
Aga selline lause kõlab nagu helmede või mõne muu sellise tegelase jutt.
Soovib mõni kaas foorumlane seda kommenteerida?
"Nõukogude Venemaa verine kuld ja verised briljandid läbisid kahe maailmasõja vahel suurtes kogustes Eestit ja Eesti Panka".
Kommentaar
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAusalt ka see pole mina! Mina Madristana olen väga korralik ja eeskujulik inimene!
https://www.ohtuleht.ee/898291/polit...-kelmi-ohvreid
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustwho the fook is that guy?
mad - pöörane inglise keeles.
rista - Urban Dictionary andmetel: tüdruku nimi.
mad + rista = pöörane (k)rista.
#olelahke #science
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar