Algselt postitas atleticomadrid
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKuidas sa vahepeal nii targaks oled saanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAusalt ka see pole mina! Mina Madristana olen väga korralik ja eeskujulik inimene!
https://www.ohtuleht.ee/898291/polit...-kelmi-ohvreidMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustPeale CR.0-i lahkumist klubist võib leida kaltsukatest ja muudest taaskasutus kauplustest "tõeliste" fännide hüljatud valgeid hilpe poolmuidu. Võimalik ka, et pätt sai mõnelt armukeselt kingiks selle räbala
Kommentaar
-
Mis õhtulehe sporditoimetusega juhtunud on?
Mäletan et aastaid tagasi sai ikka ise öeldud ja teistelt samamoodi kuuldud, et kuigi õhtuleht ise on jube sopakas, siis sporditoimetus on neil Eesti parim.
Nüüd väidaks, et on pika puuga Eesti halvim. Üldine clickbait ja lollakad pealkirjad välja jätta, siis iga natuke rohkem analüüsi sisaldada üritav artikkel on selline 10. klassi tasemel analüüs, mis midagi juurde ei suuda pakkuda. Minu eelisalal korvpallil on nii delfi kui korvpall24.ee neist väga pikalt mööda läinud nii info kiiruse, täpsuse kui analüüsi osas.
Podcastid on ka sihukesed naljakad itsitamised kus tõsist juttu kuuleb väga harva.
Allakäik tundub olevat väga järsk.
Huvitav mis selle esile kutsunud on? Kas on kogenenumad ajakirjanikud asendunud noorematega?
Või lihtsalt ei nähta mõtet väga sisulist spordiajakirjandust teha, et teenime oma klikid ära ja saab asja tehtud.
Kurb igaljuhul.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustMis õhtulehe sporditoimetusega juhtunud on?
Mäletan et aastaid tagasi sai ikka ise öeldud ja teistelt samamoodi kuuldud, et kuigi õhtuleht ise on jube sopakas, siis sporditoimetus on neil Eesti parim.
Nüüd väidaks, et on pika puuga Eesti halvim.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustMis õhtulehe sporditoimetusega juhtunud on?
Nüüd väidaks, et on pika puuga Eesti halvim. Üldine clickbait ja lollakad pealkirjad välja jätta, siis iga natuke rohkem analüüsi sisaldada üritav artikkel on selline 10. klassi tasemel analüüs, mis midagi juurde ei suuda pakkuda. Minu eelisalal korvpallil on nii delfi kui korvpall24.ee neist väga pikalt mööda läinud nii info kiiruse, täpsuse kui analüüsi osas.
Podcastid on ka sihukesed naljakad itsitamised kus tõsist juttu kuuleb väga harva.
Huvitav mis selle esile kutsunud on? Kas on kogenenumad ajakirjanikud asendunud noorematega?
Või lihtsalt ei nähta mõtet väga sisulist spordiajakirjandust teha, et teenime oma klikid ära ja saab asja tehtud.
Kurb igaljuhul.
Aga mis sellesse itsitamisse puutub, siis sama asi on endalgi närvi käinud. Ma ei mäleta, mis kontekstis see oli aga kui ajakirjanik oli kirjutanud erava ja jõulise arvamusartakli, siis podcastis itsitas tõesti erilise pugejaliku tooniga, kuigi stuudios oli mees, kellele võinuks ju ka mõne konkreetsema küsimuse esitada. Aga ei , siiani on mälupildis mingi eriti pugejalik naer, kui saatekülaline pidas vajalikuks mõne väikse nalja teha.
Kommentaar
-
Kurb igaljuhul.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEile käisin ühel üritusel, kus esitati Eesti hümni. Esimest korda ma nägin, et hümni esitaja flippis ära. Tervitused Olavi Otepalule.
+1 õhtulehe poole pealt.
Neile jalka podcastide tegijatele: ärge kartke midagi valesti öelda!
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Post84 Vaata postitustSa telegrammi linki ei tahtnud panna v?
Kommentaar
-
Paavsti visiidi valguses - kuna usuküsimuste vastu jääb Eesti nagunii leigeks võiks eeskuju võtta muus. Igale ministrile ametiautoks Fiat!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustPaavsti visiidi valguses - kuna usuküsimuste vastu jääb Eesti nagunii leigeks võiks eeskuju võtta muus. Igale ministrile ametiautoks Fiat!
Ma ei saa aru täiesti usukaugetest inimestest, kes mingitpidi ei huvitu ega ela selle õpetuse järgi ega no... üleüldse huvitu millestki sellisest. Ja siis kui paavst Eestisse tuleb, siis jooksevad tormi, et saaks kuulama minna, lähevad varem töölt ära and whatnot.
No andke olla. Mind ei huvita religioon. Mind ei huvita paavst. Ainus, millest tema visiit tähelepanuväärne, on see, et kesklinn on omajagu umbes.
Samuti nagu ma ei saa aru inimestest, kes on täiesti jalgpallikauged - ei naudi jalgpallivaatamist, ega mõista jalgpalli, aga siis lähevad pöördesse kui saaks Supercupi mängu vaatama minna. Miks? Sind ei koti ju jalgpall?!? Miks Sa siis mingi glämmi peale tormi jooksed, tegele oma hobidega vms
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar