Juhuslikult kuulsin, et üks inimeste poolt palavalt armastatud raadiomees on teinud comebacki ja teeb nüüd Äripäeva raadios spordisaadet.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustJuhuslikult kuulsin, et üks inimeste poolt palavalt armastatud raadiomees on teinud comebacki ja teeb nüüd Äripäeva raadios spordisaadet.
Kommentaar
-
Nats proovisite Sõõrumaad seal panema pikantseid väljaütlemisi tegema, aga no ega ta nii lihtsalt tripsuks ka ei läinud.
Eriti see noor lootustandev teivashüppaja. Iseenesest ju täitsa jälgitav saade, kaost küll tunda polnud.
Mis ta nüüd muidugi nendele kahele olemasolevale podcastile juurde annab... Kas teil hakkavad olema seal sellised vähem-aktuaalsed, ajatumad ja üldisemad teemad?
Kommentaar
-
Ei mis, julgen ikka. Minu jaoks selle lausega kaotas see podcast tõsiseltvõetavuse. Algus oli juba kahtlane, kui kuulsin selle tüübi häält aga kui ütles veel, et ei näe mingit shanssi juvel, siis.........sellist venda ei saa tõsiselt võtta.
Aga nädalavahetusest juhtunu kohta võib ka tähelepaneku elust enesest siia panna.
Kui midagi varastad, tuleb see sulle ringiga tagasi. Mina sain oma karma kohe peale kuritegu. Ehk siis kuna olin pettunud, et mu lend hilines ja jäin maha sellepärast järgmisest lennust, võtsin Air France´lt pleedi endale, panin kotti. Vastutasuks siis Air France kaotas kohe mu kohvri ära....2 päeva olen juba kodus aga kohvrist pole siiani haisu. Ehk siis loo moraal, ärge varastage.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustPeekri baar on veel elus või? Pääsesid ilma molli saamata ära sealt?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
See Sõõrumaaga podcast oli kohati täitsa huvitav, aga konstruktiivselt öeldes
Alguses see Kanteri mantlipärija teema tundus selline kiiruga kuskilt võetuna, sest kui hakati rääkima, et kes võiks hakata tema asemel medaleid tooma, siis lahati Kupperit ja Magnus Kirtist mitte ühtegi sõna ja selleasemel mindi üle Tänakule. See oli nagu veidikene arusaamatu.
Muidu Sõõrumaaga jutt oli huvitav ja asjakohane.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa kõnnin igal hommikul poole kaheksast Peekri baarist mööda, tööpäevadel. Kevadel igav, suvel värvikas, sügisel igav.
Ja täna, just praegu juhtus sama asi. Mitte küll Peekri baariga seonduvalt. Kõndisin koju aga terve Veerenni tänava Liivalaia poolne ots oli suletud, sealhulgas ka ühistranspordile. Tuli mehine ring teha, et koju jõuda. Öeldi, et pommioht.
Arusaamatu on aga see, et kui proovisin Delfi või Postimehe vahendusel sotti saada, mis jama see on, pole ei kippu ega kõppu. Krt, igast sitta avaldatakse aga kui osa kesklinnast on suletud, siis seda mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustHeh, ma mainisin Peekri baari siin viimati mõne aasta eest, kui seal lokaalis keegi lubas pommi lõhata ja terve Tatari tänav oli suletud.
Ja täna, just praegu juhtus sama asi. Mitte küll Peekri baariga seonduvalt. Kõndisin koju aga terve Veerenni tänava Liivalaia poolne ots oli suletud, sealhulgas ka ühistranspordile. Tuli mehine ring teha, et koju jõuda. Öeldi, et pommioht.
Arusaamatu on aga see, et kui proovisin Delfi või Postimehe vahendusel sotti saada, mis jama see on, pole ei kippu ega kõppu. Krt, igast sitta avaldatakse aga kui osa kesklinnast on suletud, siis seda mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar