Algselt postitas Fc.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Eelmise nädalavahetuse Hoffenheimi ja Mönchenbladbachi mäng, mis jäi mulle silma ka vooru kokkuvõttes, pani Harvardi spordianalüütikud võrdlema top-liigade viimase 5 hooaja kõige "ebaloogilisemad tulemused". Aluseks võeti xG. Pikemalt lugeda siit.
Veidi pildimaterjali ka.
20 kõige ebaloogilisemat tulemust vastavalt mängukäigule
10 kõige ebaloogilisemat 0-0 viiki.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMilline on see hetk töö peol, kui sa saad aru, et aeg on edasi liikida teisele üritusele? Kui jutt läheb CNC pinkideleIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMilline on see hetk töö peol, kui sa saad aru, et aeg on edasi liikida teisele üritusele? Kui jutt läheb CNC pinkidele
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMis on xG, lühidalt palun? Jah, ma tean, et see on juba paar aastat käibel, aga ma pole kunagi huvi tundnud, sest see horoskoop läheb harva täppi.
For those that are unfamiliar with how expected goals works, each shot (whether it ends up as a goal, the goalie saves it, or it misses the net and goes into row Z) is given a value between 0 and 1 on whether the shot “should” have gone in. This value is based on a number of factors, but the key ones are a) the x and y coordinates from where the ball was shot, b) whether the shot was taken with the stronger foot, weaker foot or with the head and c) what the previous action was (cross, dribble, pass etc.). This metric is generally used to measure the “quality of chances” that a team had during a match, but is also widely used in the soccer analytics community to determine if a team are over or underperforming.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustReaalselt on see kõik muidugi pullikaka, sest 40 pealt ristasse ei ole mingi võimalus, aga väravana täitsa reaalne skoor tablool.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustheh. Ma arvasin et sa oled reaalselt üks, kes numbritest aru saab.
Kommentaar
-
see xG on samasugune jura nagu pokkeris EV (expected value). see on lihtsalt su enesetunde parandamiseks, et kui oled pokkeris 500 EURiga miinuses, siis saad näidata et aga näed tegelikult peaks olema 1500ga plussis, aga õnn ei ole sinu poolt. aga lõppkokkuvõttes loeb seis tablool ja money in the pocket.
ma ilmselt rõhuvas vähemuses põhimõttega, et õigelt mängitud käsi ei ole õigelt mängitud, kui sa selle tulemusel chippe/raha kaotad. (pagan peaks depo tegema Pstarsi nüüd, tuli isu peale )
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustsee xG on samasugune jura nagu pokkeris EV (expected value). see on lihtsalt su enesetunde parandamiseks, et kui oled pokkeris 500 EURiga miinuses, siis saad näidata et aga näed tegelikult peaks olema 1500ga plussis, aga õnn ei ole sinu poolt. aga lõppkokkuvõttes loeb seis tablool ja money in the pocket.
ma ilmselt rõhuvas vähemuses põhimõttega, et õigelt mängitud käsi ei ole õigelt mängitud, kui sa selle tulemusel chippe/raha kaotad. (pagan peaks depo tegema Pstarsi nüüd, tuli isu peale )
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustÕnneks Sa seni veel ei ole rõhuvas vähemuses, tänu teile saan vorsti leiva peale!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar