Algselt postitas vunts
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAga mõelgem natukene reaalsemalt seda asja. Teenindaja töö on üks vaieldamatult kõige raskemaid asju, mida keegi suudab teha ja samal ajal
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsoovin edu et sul katseaeg ikka edukalt läbitud saaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkõigile vähemalt keskmine palk!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustPäästaks see olukorra? Ma ei usu miskipärast.
Ta tegi nalja.
Miiniumpalga tõstmine tõstab ka hindu ja teisi palku, nulli lõppukirjutamine igale poole ei muuda midagi
Kui räägitakse kvalifitseeritud tööjõu vajadusest, siis ettekandja või poemüüja seda pole,
vaid on väljapääsuks kesk- või lausa põhikoolist väljalangenud inimesele, kellel pole mingit eriala ega paremat valikutGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustTa tegi nalja.
Miiniumpalga tõstmine tõstab ka hindu ja teisi palku, nulli lõppukirjutamine igale poole ei muuda midagi
Kui räägitakse kvalifitseeritud tööjõu vajadusest, siis ettekandja või poemüüja seda pole,
vaid on väljapääsuks kesk- või lausa põhikoolist väljalangenud inimesele, kellel pole mingit eriala ega paremat valikut
Kommentaar
-
Ma pole elus sekunditki klienditeenendaja olnud, kuid iga teenendaja, kes suudab iga tund ja päev teiste igast poolfabrikaatide ja Manu fännide eest mõistvalt hoolitseda, on väärt kraam.
Üleliia palju selliseid teenendajaid aga pole.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Töötasin ülikooli ajal 2 aastat Stockmanni toidukassas. Minu koolis õpitava erialaga polnud seal muidugi midagi pistmist, aga õhtuti 3 tunni kaupa tööl käia ning nädalavahetusel ja pühade ajal täispäevi teha oli ok. Loomulikult ei nõudnud see töö eraldi kvalifikatsiooni, sest klientidega suhtlemine ja raha lugemine erilist väljaõpet ei vajanud.
Sel ajaperioodil oli noorte palkamine osaajalisele tööle neil tavaline praktika, aga kuna see oli päris palju aastaid tagasi, siis kahjuks ei tea, kas nad ka praegu seda teevad, sest Z põlvkonnal pidi töösse suhtumine olema veits teine ja täitsa võimalik, et nüüd sellega jamada ei viitsitaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Omnival kulus kuus päeva, et pakk panna pakiautomaati.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustOmnival kulus kuus päeva, et pakk panna pakiautomaati.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Scarhead Vaata postitustNovot siis. Asi on jõudnud siis juba niikaugele, isegi Omniva töötajad Eestis teavad, et liverpooli fänn on harjunud ootama. Tähelepanek omaette.
E: Kle ma sain aru nüüd, see on see keiss, et tiitlit pole ammu võidetud jah. ha ha ha (naera hästi aeglaselt)Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustOmnival kulus kuus päeva, et pakk panna pakiautomaati.
Aberdeen>Põhja-Tallinna mingi postkontor vms 1 päev
See kuradi postkontor>Kadriorg 4 päeva
Tuvipost oleks ka efektiivsem. Kui tuvi vahepeal surnuks ei külmu.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustOmniva on üldse mõttetu firma. Mulle saadeti eelmine aasta Aberdeenist pakk, templite järgi oli paki teekond järgnev:
Aberdeen>Põhja-Tallinna mingi postkontor vms 1 päev
See kuradi postkontor>Kadriorg 4 päeva
Tuvipost oleks ka efektiivsem. Kui tuvi vahepeal surnuks ei külmu.
Kommentaar
-
1. Alati ei ole valikut.
2. Tihtilugu antakse pakk lõpuks ikka Omniva kätte.
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustVirisete, et Omniva on sitt ja kaka aga tellite jõudsalt endiselt läbi Omniva. Tellige siis DHL/FEDEX/UPS expressi kaudu ja virin kaob ära ka kohe. Saatja maksis 10 rutsi umbes ja said 5 päevaga paki kätte? Ei näe vingumiseks põhjust.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar