Algselt postitas Shparkz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa saatsin Omniva kandekeskusesse nädala aega tagasi 5000 ajalehte. Rohkem ei ole neid keegi näinud. Õnneks hüvitati kõik trahvid kinni, mis mulle alguses kaela sadasid tähtaegade pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitust5000 lehte? Kandideerid valimistel?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustÜllatav, et keegi veel üldse omnivat kasutab (juhul kui on muidugi alternaiive), isegi nende logo on rõngas või täht "O", mis ilmselt transporimisel läks pilbasteks.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJärvela on kapist välja tulnud - kõik FB postitused järjepanu ManU teemadel. Paistab, et soccerneti uus toimetus on kallutatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJärvela on kapist välja tulnud - kõik FB postitused järjepanu ManU teemadel. Paistab, et soccerneti uus toimetus on kallutatud.
Eile tegin klassikalist "kuulan õhtul podcaste päeva"
Panen peale Delfi jalksipodcasti. Algab sõnadega stiilis "seekord räägime välismaa jalgpallist, Ole Gunnar ja ManU". Okei, kinni ära.
Hakkasin kuulama Õhtulehe jalksipodcasti. Algab jaur Ole Gunnarist. Okei, kinni ära.
Ja siis avan täna hommikul soccerneti. Jep, uudis "3 tähelepanekut mängust, kus lõppes Solskjaeri imeline seeria, aga mitte tema maagia"
Sesmõttes arusaadav, et uhke värk, et hetke Premmi kuues klubi on uue treeneriga võitnud mänge, aga veitsa liig mu meelest.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustPole ju ainult Järvela teema ju?
Eile tegin klassikalist "kuulan õhtul podcaste päeva"
Panen peale Delfi jalksipodcasti. Algab sõnadega stiilis "seekord räägime välismaa jalgpallist, Ole Gunnar ja ManU". Okei, kinni ära.
Hakkasin kuulama Õhtulehe jalksipodcasti. Algab jaur Ole Gunnarist. Okei, kinni ära.
Ja siis avan täna hommikul soccerneti. Jep, uudis "3 tähelepanekut mängust, kus lõppes Solskjaeri imeline seeria, aga mitte tema maagia"
Sesmõttes arusaadav, et uhke värk, et hetke Premmi kuues klubi on uue treeneriga võitnud mänge, aga veitsa liig mu meelest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustManU värke loetakse üsna soliidselt ja see on hetkel hea lugu. Vaatasin võrdluseks, et näiteks Juventuse lood jõuavad sama loetavuseni, kui Ronaldo on jälle kellelegi valesti sisse tulnud. Liverpool ja Arsenal on keskmiselt umbes neljandiku peal Solskjaeri lugudega võrreldes.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustOmniva on üldse mõttetu firma. Mulle saadeti eelmine aasta Aberdeenist pakk, templite järgi oli paki teekond järgnev:
Aberdeen>Põhja-Tallinna mingi postkontor vms 1 päev
See kuradi postkontor>Kadriorg 4 päeva
Tuvipost oleks ka efektiivsem. Kui tuvi vahepeal surnuks ei külmu.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar