Inimene harjub kõigega. Isegi naistega.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustPOLICE in Albanian: POLICI | Malay: POLIS | Norwegian: POLITIET | Afrikaans: POLISIE and... Icelandic: LÖGREGLU #linguisticisolation"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustKlassiõde: mul on nii fucking igav , et ma varsti hakkan kuristik rukkist ka veel lugema
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueOne Vaata postitustminu arust üks parimaid raamatuid, seda oli kohe huvitav lugeda
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTuttavast naaber on nutluseks, eriti kui tegu on üksikemast naisterahvaga.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
lugu (mitte tähelepanek) elust enesest:
viibisin sõbra juures, kus suitsu tehes olin kuulajaks pooleks järgmises vestluses. eelstoorit nii palju, et üks kolmas isik sai (väikse tütre) isaks.
A (naissoost isik):"...nad mõtlesid Diana-Dolores nimeks panna, siis on hüüdnimi nagu dexteri õel: DD."
B: "Pangu siis juba Birgit-Jaana..."buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar