Algselt postitas EgoTrip
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Fc.Üks öine mõttekäik.
Kui ma jõin olid asjad jube lihtsad. Tegelikult kõik oli p#¤%&s. Aga lihtsam oli klaasike kallata.
Peale kaineks saamist( mis võttis mitu kuud aega). Oli palju avastamis rõõmu ja ka avastamis "rõõmu". Aga sai võetud teatud sihid ja plaan hoida enda ümber asjad arusaadavad. Ja üldiselt nii on ka läks. Proovides kõike tasa teha, mis vahepealsete aastatega tegemata jäi. Muidugi kõike suures masohismis (töö, oma kodu, trenn jne).
Päris mitmed aastad olen mõelnud, et ma tean mis edasi saab või millega mingi asi päädib. Krt aga nüüd kohati on tunne, et täis peaga oligi lihtsam.
Fassaad on petlik. Atraktiivse naise pildi taga on tegelikult suht keerulise ja sassis eluga inimene. Ja kui veel lisada juurde tütarlaps, kes mu suvel küll maha jättis. (ei kesta suhted eriti) . Aga pole reaalselt pole mu elust kadunud( väites küll, et tal on suur suur armastus jne). Siis olen jõudnud hetke kus ma tõesti ei tea mis edasi saama hakkab või millega asjad päädivad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc.Üks öine mõttekäik.
Kui ma jõin olid asjad jube lihtsad. Tegelikult kõik oli p#¤%&s. Aga lihtsam oli klaasike kallata.
Peale kaineks saamist( mis võttis mitu kuud aega). Oli palju avastamis rõõmu ja ka avastamis "rõõmu". Aga sai võetud teatud sihid ja plaan hoida enda ümber asjad arusaadavad. Ja üldiselt nii on ka läks. Proovides kõike tasa teha, mis vahepealsete aastatega tegemata jäi. Muidugi kõike suures masohismis (töö, oma kodu, trenn jne).
Päris mitmed aastad olen mõelnud, et ma tean mis edasi saab või millega mingi asi päädib. Krt aga nüüd kohati on tunne, et täis peaga oligi lihtsam.
Fassaad on petlik. Atraktiivse naise pildi taga on tegelikult suht keerulise ja sassis eluga inimene. Ja kui veel lisada juurde tütarlaps, kes mu suvel küll maha jättis. Üle eelmine. (ei kesta suhted eriti) . Aga pole reaalselt pole mu elust kadunud( väites küll, et tal on suur suur armastus jne). Siis olen jõudnud hetke kus ma tõesti ei tea mis edasi saama hakkab või millega asjad päädivad.
Kommentaar
-
Selle nähtuse nimi on vist alkoholism.
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJust avastasin midagi uut ja uhket. See hetk, kui sa oled 3 aastat UCL vaadanud närvid pingul ja persed ja vitud lendavad vasakule ja paremale ja naabrid virisevad, et mida ma karjun siin. Ja järsku, sul on tsakrad nii paigas, et veiniklaas pakub rohkem pinget kui jalgpall. Mulle meeldib see tunne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc.
Looma moodi trenni.
Jap, aitab suurepäraselt. Ise olin hiljuti kahevahel, et kas hakata täiega jooma või looma moodi trenni, valisin viimase ja aitab. Varemgi aidanud suurepäraselt.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOtt Tänak. Film.
Postimees (pole Tänaku sponsor) - meeh.
Õhtuleht (pole Tänaku sponsor) - topeltmeeh.
Delfi (on Tänaku sponsor) - maailma parim film!
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas Tänaku mull saab veel suuremaks minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas temanimelisi toidukaupu on juba müügil?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOtt Tänak. Film.
Postimees (pole Tänaku sponsor) - meeh.
Õhtuleht (pole Tänaku sponsor) - topeltmeeh.
Delfi (on Tänaku sponsor) - maailma parim film!
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas temanimelisi toidukaupu on juba müügil?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas Tänaku mull saab veel suuremaks minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustNo eile kõik need 10 uudist delfi esilehel passisid mingid 2 kommentaariga. Ehk võetakse leige huvi tõttu tuure maha nüüd veidi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar