Algselt postitas Kribenski
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Küsisin ühe leedu töölise käest, et kuidas ta poola keele ära on õppinud. Tüüp naeris ja vastas:"Polish is easy. It's basically like Russian with šš šš and kurwa kurwa".
Kurwa paistab ikka väga tähtis sõna olevat poola keeles. Vahepeal tundub nagu see oleks mingi sidesõna mida igas lauses vaja on
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKüsisin ühe leedu töölise käest, et kuidas ta poola keele ära on õppinud. Tüüp naeris ja vastas:"Polish is easy. It's basically like Russian with šš šš and kurwa kurwa".
Kurwa paistab ikka väga tähtis sõna olevat poola keeles. Vahepeal tundub nagu see oleks mingi sidesõna mida igas lauses vaja on
Vene keelt emakeelena kõnelevate töökaaslaste abiga sai muidugi ka nende erinevaid väljendeid aktiivsemalt õpitud. Üsna ropp rahvasMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Eile olin kahe saksa neiuga metsas joomas. Matkariided seljas, plaanis oli ööseks jääda. Mingi hetk tuli kellelgi plaan ujuma minna. Ujumisriideid meil loomulikult ei olnud. Kiire konsensus oli, et pesuväel minek. See hetk kui neiud oma lohvakad püksid ja pusad seljast ära võtsid, ning aluspesu väel mu ees seisid oli kuldne.. Ütleme nii, et nende D korvid olid riietega päris osavalt ära peidetud.
Nüüd ma mõikan miks Saudi Araabia naised üleni kaetud on.. Surprise factor on päris erutav.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustEile olin kahe saksa neiuga metsas joomas. Matkariided seljas, plaanis oli ööseks jääda. Mingi hetk tuli kellelgi plaan ujuma minna. Ujumisriideid meil loomulikult ei olnud. Kiire konsensus oli, et pesuväel minek. See hetk kui neiud oma lohvakad püksid ja pusad seljast ära võtsid, ning aluspesu väel mu ees seisid oli kuldne.. Ütleme nii, et nende D korvid olid riietega päris osavalt ära peidetud.
Nüüd ma mõikan miks Saudi Araabia naised üleni kaetud on.. Surprise factor on päris erutav.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustEile olin kahe saksa neiuga metsas joomas. Matkariided seljas, plaanis oli ööseks jääda. Mingi hetk tuli kellelgi plaan ujuma minna. Ujumisriideid meil loomulikult ei olnud. Kiire konsensus oli, et pesuväel minek. See hetk kui neiud oma lohvakad püksid ja pusad seljast ära võtsid, ning aluspesu väel mu ees seisid oli kuldne.. Ütleme nii, et nende D korvid olid riietega päris osavalt ära peidetud.
Nüüd ma mõikan miks Saudi Araabia naised üleni kaetud on.. Surprise factor on päris erutav.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar