Rimis on valdavalt odavamad hinnad kui Selveris.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttee parnterkaart, siis on normaalneInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOlemas, partnerkaardiga on ainult väga vähestel asjadel sodustused.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustRimis on valdavalt odavamad hinnad kui Selveris.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusta kui toidukorv tuleb ikka 1-2 euroopa raha odavam, kui ilma. (vähemalt minul)... oleneb muidugi mida osta ka. sa oled jah nii rikas, et sööd ainult kallist hallitusjuustu ja jääkaru sabasi. need asjad ei ole odavamad partneriga
Käisin täna aastavahetuse ostusid Rimis tegemas ja paari asja ei saanud. Läksin peale seda Selverisse ja pisteliselt vaatasin ka toodete hindasid mis olid juba ostetud. Kõigi nende toodete hinnad olid Rimis odavad.
Zeleele- Prismas on liiga kallis alkohol.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Panin siis täna sellist asja tähele, et minu elutuppa oli täna 29 detsembril äraeksinud Vaablane, lendas ringi ja otsis sooja kohta lambi all.Aru ei saa mina kust ta sinna sai, polnud isegi mitte uimane teine, üsna tegu oli, et tegelane moosipurki saada.
Kas üksikud tugevad ? või hoopis esimesed kevadekuulutajad?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustPanin siis täna sellist asja tähele, et minu elutuppa oli täna 29 detsembril äraeksinud Vaablane, lendas ringi ja otsis sooja kohta lambi all.Aru ei saa mina kust ta sinna sai, polnud isegi mitte uimane teine, üsna tegu oli, et tegelane moosipurki saada.
Kas üksikud tugevad ? või hoopis esimesed kevadekuulutajad?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustRimis on valdavalt odavamad hinnad kui Selveris.
Eesti suurim uudisteportaal, mis koondab endas Eesti ja välisuudised, krimiuudised, arvamuslood, ilmainfo ning palju muud
Kas paar eurot on piisav motivaator, et sõita 1 km asemel 5km on igaühe enda valik. Minul ei ole.
Selver FTW
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustViljastatud emased, kes talve üle elavad, peaksid kuskil seinapragudes vaikselt tukkuma. Ju siis miski ta üles äratas.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Ma ei tea mis ajast need hinnad on, aga kanamunasid ostsin ma eile Rimist 0,98 sendiga.
Hindu mida ma eile võrdlesin olid- tobasco, õrnsoola heeringas, vürtsikilu ja sinep.
Kas sa kulged igapäev ainult kindlat marsuuti pidi, et Rimi kunagi su tee peale ei jää?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar