Sadamast Tallinki laevale minnes näeb nii...paarisadat Kimi Räikköneni pilti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Mina panen dislat tankides alati kinda kätte. Õudne pehmo..
Mulle tundub, et bensiinilõhn aurab rutem ära, aga diisel jääb pikaks ajaks külge, kandub edasi roolile jne. Pluss, kunagi sain ühe õnnetuse tõttu diislist mürgituse ja seetõttu tekib diislilõhnaga kohe peapööritus ning süda läheb pahaks.
Kommentaar
-
Sportland Outletis seal Stockmanni juures on päris hea hinnaga vutisärke, kui keegi soovib. Käisin just ja hakkasid silma. Suurusi oli päris palju. Erinevaid polosärke klubide omasi oli ka hinnaga 19 ja pakse pusasi ka mingi 32 tükk.
PSG-25
BARCA -29
Inglismaa- 29
Chelsea -29
Spurs- 29
Zenit-29
Liverpool-29
Eesti Koondis - 15
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustMa kasutan õhtulehe googeldamiseks siiani kombinatsiooni slõ, vanad harjumused ei kao nii kergesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpanka minemiseks trükin mina aga "hansa"
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustIsad panevad aga Maapank
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKeegi võiks Meinhard Pulgale öelda, et võõrsõnade kasutamine on iseenesest tore, aga tal läheb nende kasutamine lugudes totaallappesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustNatuke napsusena lendasin koduteel ühele ajakirjanikule külge ja küsin, et kas tal on mingit tuld mulle anda. Ei olnud. Hea töö neil, et isegi tikke osta ei jõua.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustDannar teeb suitsu nüüd vää ää?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokHuvitav, kas need, kes järgmist Bondi otsivad, on Dimitar Berbatoviga juba rääkinud? Google'i otsing Dimitar Berbatov suit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar