Algselt postitas plastic'99
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustpalju meil neid Eesti meistrivõistluste kohtumisi või etappe on, kus huvi oleks suurem kui kasvõi see 600 pealtvaatajat, mida püütakse naeruvääristada?
ta ju ei naeruvääristagi seda, vaid ütleb, et seal oli tegelikkuses tunduvalt vähem kui 600 vaatajat
(asjaolu, millele kesa on varem mitmeid kordi tähelepanu juhtinud)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustta ju ei naeruvääristagi seda, vaid ütleb, et seal oli tegelikkuses tunduvalt vähem kui 600 vaatajat
(asjaolu, millele kesa on varem mitmeid kordi tähelepanu juhtinud)
Kommentaar
-
Tammekal reaalselt vabatahtlikud käivad plõksutiga mitu korda fänne lugemas. Seda, et mõni pulleka kolleeg möödajooksul ei oska publiku nr hinnata, on tema probleem.
Ajakirjandusguru peaks ju teadma, et kui sa avalikult kedagi valetamises süüdistad, peab sul selleks olema väga head niiöelda tõendid. Algatuseks sobiks kas või pildilt üle lugemine või see, et ta ise luges kohapeal.
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustta ju ei naeruvääristagi seda, vaid ütleb, et seal oli tegelikkuses tunduvalt vähem kui 600 vaatajat
(asjaolu, millele kesa on varem mitmeid kordi tähelepanu juhtinud)
Ja ega mõnuagent ka parem pole, kuulutab, et ei vaata kodust vutti pea kunagi, aga targutab (pigem trollib) ühtepuhku.
Kommentaar
-
Algselt postitas peters Vaata postitustJa ega mõnuagent ka parem pole, kuulutab, et ei vaata kodust vutti pea kunagi, aga targutab (pigem trollib) ühtepuhku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSiin läheb sul miskit lappesse. Ehk ma ei räägi üldse midagi kohalikust jalgpallist ja ei ütle, et sellel midagi viga on. Aga meediatöötajana on mulle arusaamatu, et miks peab mingeid võistlusi vahendama ERR, kui reaalselt on sama võistlus ka muudes kohtades ülekantav. ERR ja maksumaksja rahakott ei peaks olema selline kuluartikkel, mida suht suvaliselt raisatakse, kuna teatud alaliidu juht on helde käega.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustLihtsalt hüpoteetiliselt. Kas ja kuidas ERR peaks (eelarvete tegemise ajal) ette teadma, et Maakri tänav või Peterburi tee sama võistlust ostmas on? Siis võiks ju vastupidiselt tekkida veel lollim olukord, et ERR mõtleb "okei, erakanalid nagunii näitavad" ja samal ajal Linnamäe just on rahakraanid kinni keeranud ja lõppeks ei näita keegi. Või sa räägid mingitest keissidest, kus on ammu teada, et erakanal on mingite õiguste omanik ja ERR tuleb "Pohui, me näitame ka"? Seda muidugi tolereerida ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEt mul on ka endal pidevalt meediatöötajana küsimuseks, et miks peaks ETV sport nii palju justkui maksumaksja raha eest kodust vutti näitama just? Mitte, et mul miskit selle vuti vastu oleks, aga ETV ülesanne peaks ju miskit muud olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustKas tõesti peaks etv2 prioriteet olema 24/7 multikate näitamine? Ausalt suht ajudele käib see närimine premiumi ja laskesuusa ülekannete kallal irisemine, kui alternatiiv on põrsas peppa 756s kordus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas Sa mäletad, miks omal ajal üleüldse ETV2 loodi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustETV2 saadi minu mälu järgi võõrkeelseks kanaliks, milleks tehti hiljem ETV+. Meil on miljon inimest ja ERR laksab sellele kolm kanalit. Lisaks kolm raadiokanalit. Nagu peaaegu BBC juba.
tv3, tv6, tvplaysports, tvplaysports+, tv3+
ja
k2, k11, k12
selle järgi ütleks, et kolm kanalit ilmselge miinimum per meediamaja!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar