320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Oh, Omniva.
Käimas suur postihäda. Kirjutad nende pressiesindajale. Tuleb vastus: "Olen kuni 17.oktoobrini töölt eemal. Kiirete küsimustega saatke palun kiri kommunikatsioon@omniva.ee ja sellega tegelevad mu head tiimikaaslased."
Kirjutad viidatud aadressile, tuleb vastus: "kommunikatsioon@omniva.ee (kommunikatsioon@omniva.ee)
Your message couldn't be delivered because delivery to this group is restricted to authenticated senders. If the problem continues, please contact your email admin."
Ma saan aru, et maale ajalehti viia on raske. Et postkaarte on raske nädalaga kohale viia. Aga e-kirju võiks ju ikkagi kuidagi kohale saama toimetatud või on see ka ära dividenditud?
Kommentaar
-
Ajal, kui kojukanne tõotab kallineda, saadab ÕL mulle sooduspakkumise 7,5 eurot kuus. Õnneks ma nii odavat kaupa ei tarbi.
Virumaa Teatajaga tuleb juba aastaid neljapäeviti kaasa Maaelu. Minu jaoks justkui maharaiutud ja metsa vedelema jäänud puu. Kui vahepeal imeodava PM tellimusega nõustusin, siis sain kolm kuud lausa kahte Maaelu korraga.
Isegi minister, kes muidu eriti kompetentne ei tundu olevat, saab aru, et kokkuhoiukohti justkui on.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAjal, kui kojukanne tõotab kallineda, saadab ÕL mulle sooduspakkumise 7,5 eurot kuus. Õnneks ma nii odavat kaupa ei tarbi.
Virumaa Teatajaga tuleb juba aastaid neljapäeviti kaasa Maaelu. Minu jaoks justkui maharaiutud ja metsa vedelema jäänud puu. Kui vahepeal imeodava PM tellimusega nõustusin, siis sain kolm kuud lausa kahte Maaelu korraga.
Isegi minister, kes muidu eriti kompetentne ei tundu olevat, saab aru, et kokkuhoiukohti justkui on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOh, Omniva.
Käimas suur postihäda. Kirjutad nende pressiesindajale. Tuleb vastus: "Olen kuni 17.oktoobrini töölt eemal. Kiirete küsimustega saatke palun kiri kommunikatsioon@omniva.ee ja sellega tegelevad mu head tiimikaaslased."
Kirjutad viidatud aadressile, tuleb vastus: "kommunikatsioon@omniva.ee (kommunikatsioon@omniva.ee)
Your message couldn't be delivered because delivery to this group is restricted to authenticated senders. If the problem continues, please contact your email admin."
Ma saan aru, et maale ajalehti viia on raske. Et postkaarte on raske nädalaga kohale viia. Aga e-kirju võiks ju ikkagi kuidagi kohale saama toimetatud või on see ka ära dividenditud?
mix sa ei kirjuta sellest
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustR O F L
mix sa ei kirjuta sellest
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSuured firmad nagu apple ja blizzard hoolivad rahast rohkem kui inimõigustest, disgrace.
#FREEHONGKONG
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui sa oled suure firma väike aktsionär, siis kas sa oleksid valmis enda aktsiaportfelli vähenemisega kuskil kaugel suvariigis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui sa oled suure firma väike aktsionär, siis kas sa oleksid valmis enda aktsiaportfelli vähenemisega kuskil kaugel suvariigis?
Teiseks kui võtta blizzardi näide, siis nende tegutsemise tõttu on aktsia languses, oleks teistmoodi handeldatud olukord siis seda poleks juhtunud.
EDIT: Keegi kokkuvõtvalt 2 lauset NBA+Hiina draama kohta oskab öelda? Pole kõige suurem NBA fänn ja olen sellest ilma jäänud.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
EDIT: Keegi kokkuvõtvalt 2 lauset NBA+Hiina draama kohta oskab öelda? Pole kõige suurem NBA fänn ja olen sellest ilma jäänud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEDIT: Keegi kokkuvõtvalt 2 lauset NBA+Hiina draama kohta oskab öelda? Pole kõige suurem NBA fänn ja olen sellest ilma jäänud.
Lisada siia juurde veel kuidas publikust peksti minema inimesed kes free hong kong sildiga vehkisid ja mängijatele keeld anti hiina teemal sõna võtta siis sealt see pall veerenud.
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustHouston Rocketsi omanik tviitis Hong Kong good China bad.
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustNBA seepeale usamaal twitteris kirjutas et free speech good ja hiinamaal twitteris, et Houston Rockets bääd, siis nüüd süüdistatakse NBAd kahepalgelisuses.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSee vist lükati ümber, et sõnumite sisu erinev oli. (võibolla eksin ja võib pardada)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar