Ma reaalselt olen nii loll inimene, et seekord ilma naljata peaks oma kohvrid kokku pakkima ja siit foorumist ära minema, sest ma reaalselt olen üritanud täna 3x kogu seda dialoogi ajakirjanike ja plasticu vahel lugeda ja ma ei saa siiani mitte midagi aru. Millest see asi kõik üldse hargnema hakkas ja millest te räägite? Keegi lühidalt oskaks ehk lollile selgeks teha?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa reaalselt olen nii loll inimene, et seekord ilma naljata peaks oma kohvrid kokku pakkima ja siit foorumist ära minema, sest ma reaalselt olen üritanud täna 3x kogu seda dialoogi ajakirjanike ja plasticu vahel lugeda ja ma ei saa siiani mitte midagi aru. Millest see asi kõik üldse hargnema hakkas ja millest te räägite? Keegi lühidalt oskaks ehk lollile selgeks teha?
Kuigi ise ole rohkem seda meelt, et eraisik s.t ajakirjanik ei peaks selle eest vastutama, vaid hoopis avaldaja.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
pang tähele, et olukorras kus pmst on dialoog olnud minu ja mõnuagendi vahel ajakirjanduse ja ajakirjanike kohta, tuleb keegi kolmas isik, kes on juhtumisi ajakirjanik ja foorumi moderaator ning lihtsalt tuimalt käitub sellisel moel. Selgelt ebaeetiliselt.
Ma ei tea, mingeid kirjutatud reegleid siin ilmselt ei rikuta, aga kirjutamata küll. avaldusena selge ja kõlav ning võib konkreetse isiku ja ta ametikohaga siduda küll - kui vaja, nussime sind lihtsalt kõvemini ja kogu jõuga. ilmselt see ka foorumi seisukoht, et tegemist okei tegevusega, sest moderaatorid selle peale vastanud mulle ei ole.
et ma ei tea, kas miskit vajab veel tõestamist või mitte.
kuna selle teksti kirjutamise ajal Martin selle viite kustutas, siis osaliselt võtan oma sõnade tagant jõudu ja stressi vähemaks, kuid tagasi ei võta. selline käitumine ei saa olla inimlikul tasandil ja mingist staatusest alates aksepteeritav.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpang tähele, et olukorras kus pmst on dialoog olnud minu ja mõnuagendi vahel ajakirjanduse ja ajakirjanike kohta, tuleb keegi kolmas isik, kes on juhtumisi ajakirjanik ja foorumi moderaator ning lihtsalt tuimalt käitub sellisel moel. Selgelt ebaeetiliselt.
Ma ei tea, mingeid kirjutatud reegleid siin ilmselt ei rikuta, aga kirjutamata küll. avaldusena selge ja kõlav ning võib konkreetse isiku ja ta ametikohaga siduda küll - kui vaja, nussime sind lihtsalt kõvemini ja kogu jõuga. ilmselt see ka foorumi seisukoht, et tegemist okei tegevusega, sest moderaatorid selle peale vastanud mulle ei ole.
et ma ei tea, kas miskit vajab veel tõestamist või mitte.
kuna selle teksti kirjutamise ajal Martin selle viite kustutas, siis osaliselt võtan oma sõnade tagant jõudu ja stressi vähemaks, kuid tagasi ei võta. selline käitumine ei saa olla inimlikul tasandil ja mingist staatusest alates aksepteeritav.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkuna selle teksti kirjutamise ajal Martin selle viite kustutas, siis osaliselt võtan oma sõnade tagant jõudu ja stressi vähemaks, kuid tagasi ei võta. selline käitumine ei saa olla inimlikul tasandil ja mingist staatusest alates aksepteeritav.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
esmalt siis suured tänud mazzile.
LaRabla, mina olen paar korda jah seda teinud, kuid isikute puhul, kes on ennast ise foorumis ühel või teisel moel avalikustanud. Minu arvates see on OK. Kusjuures Martin ise arvas kunagi, et see ei ole ok ja kirjutas mulle kena armukirja veel, mille peale ma ta muidugi perse saatsin ja samamoodi ütlesin - tema on ennast ise siin foorumis avalikustanud. See ei muuda aga fakti, et rohkem ma seda teinud sellisel kujul tema suunas (vist) ei ole. Seega võid siit välja lugeda, et kuigi ei nõustu, siis aksepteerin ta soovi.
side lõpp nüüd. suhtumine ja võimalikud tagajärjed selgeks tehtud. näidatud ära, kes on kõva mees ja kes mitte. kellel on upper hand ja võim juttudele punkt panna, kellel mitte. edu
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSee foorum on tore koht, klavani teemas käib pubekate kaklus, siin teemas on ilge draama. Reeded on toredad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSee foorum on tore koht, klavani teemas käib pubekate kaklus, siin teemas on ilge draama. Reeded on toredad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMina ei kustutanud, sa käisid Mazzi juures kitumas, mispeale tema otsustas maha võtta, kuigi ma ei saa aru miks, see pole ju häbiasi, et sa nii haritud oled.
Kogu muud jauramist kõrvale jättes ja teadmata kuskil taustal toimunud vaidlusi, saan selles küsimuses plasticu poindist aru. Sinu, Mõnu ja nii mõnegi teise puhul on teie pärismaailma nimed ja tegemised pikema staažiga foorumlastele niiehknaa teada ja seda seepärast, et olete ise neid seoseid avalikult jaganud. Ja see on täiesti fain, annabki foorumielamusele juurde. Ehk suudad hinnata ka analoogiat, et avaliku elu tegelasena pead avalikkuse tähelepanuga leppima .
Samas ei ole mingit põhjust, miks ma peaks teadma nt Icemani või plasticu pärisnimesid. Sellised out'imised on pigem pahatahtlikud, kui enam muud laskemoona pole. Arvestades, et siin liigub kindlasti igat sorti tegemistega seotud inimesi, peaks kõigile jääma võimalus ise otsustada, kui palju vihjeid nad enda päris elu kohta siia jätavad.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMina ei kustutanud, sa käisid Mazzi juures kitumas, mispeale tema otsustas maha võtta, kuigi ma ei saa aru miks, see pole ju häbiasi, et sa nii haritud oled.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar