Iga kord, kui telekast näitab M.W.Wooli tootmisliinide pilte kus reas ilusad lõhefileed, tekib vastupandamatu lõheisu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustIga kord, kui telekast näitab M.W.Wooli tootmisliinide pilte kus reas ilusad lõhefileed, tekib vastupandamatu lõheisu."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKangelas-Kenny on öösel foorumis eriti hoos olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKui Liverpooli vennad hakkavad juba praegu pinge all murduma ja jooma, siis kevadeks on ju wismari haigla ülekoormatud sõltumata tulemusest.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNo kuule, ega me mingid plastikfännid ole, kes enda teekonda ei oska luua.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTe olete plastikfännid nagunii iga viimne kui üks. Ma ei tea, mis teekonnast sa jahud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustAinult plastikfänn ei suuda ise luua.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMis see liverpooli plastikute teekond on, siis? Pool sajandit ilma liigatiitlita ning siis joome pinge all ennast kõik mällu ja loodame, et Var tassib meid tiitlini edasi?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSain teada, et õige fänn kirjutab pärast mängu alati soccerneti foorumisse vastava klubi teemasse midagi, sest muidu pole ta fänn!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar