Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKangelas-Kenny on öösel foorumis eriti hoos olnud.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustLinnupoja muidugi võttis asja täiesti kuldselt kokku, aga see ongi siis see Liverpooli ärapanemise meistriklass? Klubi hakkab küll vaikselt 20 aastase luuseri mentaliteeti seljast maha raputama, aga fännid on ikka seal samas sitas kaelani.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEks iga inimene näe ja tunneta seda, milline ta ise seest on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMarii Karelli küsimused Kaja Kallasele on lihtsalt nii haledad ja rõvedad, et ajab südame pahaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMulle tundus, et just vastused olid kehvad. Mis jama üldsegi poliitikutel nende vabandamistega on, et ainult Jüri sellega hakkama saab? Krossi afäärist oleks ka võinud muidugi küsida.
Miks küsimused halvad olid - Miks sa hakkasid sotside ja isamaaga mängima, sa ju tead, et sellepärast jäidki peaministri kohast ilma. - enamus küsimused olid sellised, et väljamõeldud fakt oli aluseks võetud. Kaia vastas imo päris hästi sellele rämpsule.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMilline vastus kehv oli? Täiesti tõsiselt küsin.
Miks küsimused halvad olid - Miks sa hakkasid sotside ja isamaaga mängima, sa ju tead, et sellepärast jäidki peaministri kohast ilma. - enamus küsimused olid sellised, et väljamõeldud fakt oli aluseks võetud. Kaia vastas imo päris hästi sellele rämpsule.
Kuidas oleks elu Eestis läinud, kui ma ei hakka ütlema kes rääkis kellegi pehmeks, et see toetaks mitte Jürit, vaid Urmast. Tänu sellele sai Urmasest OK president ja Jürist veidi hiljem peaminister. Intriigipunujale see muidugi ei meeldinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMu tänaõhtuse boltijuhi nimi oli Mohamed Salah.★★★★★★
Kommentaar
-
Lisaks siia juurde veel selle, et linnukas on teinekord siiski teiste arvamusega nõustunud ning ka enda eskimusi tunnistanud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Istanbul Basaksehir on koduklubiks sellistele (suures osas inglise vuti jälgijatele tuntud) meestele:
Martin Skrtel (34)
Gael Clichy (34)
Robinho (35)
Demba Ba (34)
Mujalt laiast maailmast veel ka
Gokan Inler (35)
Mehmet Topal (33)
Arda Turan (32)
Eljero Elia (32)
Korralik vanadekodu ja "used-to-be" kokkutulek.
Paneks kompotti juurde, et eelmisel hooajal mängisid seal ka veel Emmanuel Adebayor (34) ja Serdar Tasci (32)
Ehk eelmisel hooajal oleks võinud nad mängida 4-3-3 nii, et ründeliini oleks moodustanud Demba Ba-Adebayor-Robinho. Retrolaks missugune.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar