Leidsin koristades enda vanad jalkamärkmikud ehk siis aastatel 1999-2009 panin ma kirja kõik jalkamängud, mida ma vaatasin. Veidi kummaline vaadata, et näiteks aastal 2003 õnnestus mul toona vaadata veidi üle 30 mängu. See oli veel see viimane enne streamide-aega aasta ja koondistes müdistasid Haavistud, Reinumäed ja muud tüübid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Mustamäe on imeline linnaosa:
nüüd on valik teie kätes, head mustamäelased. Palun andke hääl oma lemmikule kuni 31. jaanuarini 2020. aadressil lauri.laats@tallinnlv.ee või posti teel aadressil Mustamäe Linnaosa Valitsus, Vilde tee 118, 12614 Tallinn, märksõna „Mustamäe slogan“.
▶ MUSTAMÄE. Mina elan siin! ▶ Kui Mustamäel, siis omadega mäel ▶ Mustamäe – Leiutajate küla ▶ Mustamäe. Igaüks on oma elu insener ▶ Mustamäe – inspiratsiooni kodu ▶ Mustamäel on hea isegi oravatel ▶ Mustamäe – terveks eluks! ▶ Tark Mustamäe ▶ Mustamäe – alati lähedal ▶ Mustamäe: TalTech, männid ja trollid ▶ Park, spaa, ülikool – Mustamäe ▶ Mustamäe – muusika hingele ▶ Ajud arenevad Mustamäel
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTalTech, männid ja trollid - raudselt. Eriti hästi kõlab see Aaviksoo leiutis seal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust▶ Mustamäel on hea isegi oravatel
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMaailm on ikka imeline. Karolin Tsarski sai otseeetris orgasmi eest 1000 sõbrakutset. Aga kui mõni mees oleks otse-eetris orgasmi saanud, siis oleks politseist kutse saanud
#hommikusedmõttedbussis
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKusjuures keegi on sõna sõnalt sama asja juba Twitteris öelnud
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustDamn, keskus?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar