Algselt postitas Shaq
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
-
Kolm tähelepanekut:
1) minu kodukoht on muutumas Eesti mitteametlikuks külmapooluseks
2) reaalselt on juba tunda, kuidas külmus tuppa pressib, õhu liikumist on toas tunda
3) internet on maal ruuter.ee testi põhjal mul 114 korda aeglasem kui linnas (allalaadimiskiirus) mõni ime, et maal streamide töötamisega probleeme on.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKolm tähelepanekut:
1) minu kodukoht on muutumas Eesti mitteametlikuks külmapooluseks
2) reaalselt on juba tunda, kuidas külmus tuppa pressib, õhu liikumist on toas tunda
3) internet on maal ruuter.ee testi põhjal mul 114 korda aeglasem kui linnas (allalaadimiskiirus) mõni ime, et maal streamide töötamisega probleeme on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustsoomlaste rahvusjook on sinine gin long drink mis maitseb nagu seebivesi"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust"Teise " päeva asendamatu käimatõmbaja.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitustma jõin ükspäev pool kasti džinn longdrinki ära ja järgmine päev kõik hambad valutasid ja magu tahtis ära põgeneda"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar