Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSee käis tolle kindlustusfirma suunas.
Kommentaar
-
Kuna kodukontor and stuff, siis tulin ka kodukohta (Kohtla-Järvele) käima ja poes järjekorras seistes nägi mingi vene joodik enda sõpra (teine joodik) ja läks juurde ning küsis (tõlgitult), et noh peab kodust ikka välja ajama ennast, kuna viin saab otsa. Teine joodik vastas, et meil kunagi lapsena kogu klass põdes selle haiguse ära juba. Teine vastas, et õnnelik pederass oled siis. Hea tunne on kodus olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustdzinn toonikuga on imeline kooslus
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustDžinni ju eluaeg toonikuga joodud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustdzinn toonikuga on imeline kooslusAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustDžinni ju eluaeg toonikuga joodud?
Kommentaar
-
Kao ära rallikas.
Ei jah ma üldiselt kange alkoholi sõber pole. Tänagi poes veel vaatasin küll igasuguseid viina ja rummi tekiila pudeleid aga no ei isutanud, jäin ikka oma dzinni ja tooniku juurde. See suht huvitav jaa aga isegi nt praegu mõeldes coca ja rummi peale tuleb okserefleks ja viin ja apelsiin sama. Puhtalt mingit tekiilat või viskit ei taha ka juua, liiga kange ja no tahaks nagu rohkem juua, mitte mingeid sõõmukesi võtta. Aga igatahes jah ma rahul, et ostsin igaksjuhuks ühe tooniku veel juurde, oleks muidu roosa küll ostnud sest noh uue dzinni ostsin roosa aga roosat toonikut polnud poes, ja no eks ma ei osanud arvata ka, et nii palju olen jooma hakanud, et mõtlesin, et roosa dzinni juurde asun homme alles, et ostan homme selveris roosat toonikut aga hoopis nüüd täna õhtul siis juba, saab olema huvitav mis maitsega tuleb siis. vaarika dzinn ja valge toonik lets goEla ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKao ära rallikas.
Ei jah ma üldiselt kange alkoholi sõber pole. Tänagi poes veel vaatasin küll igasuguseid viina ja rummi tekiila pudeleid aga no ei isutanud, jäin ikka oma dzinni ja tooniku juurde. See suht huvitav jaa aga isegi nt praegu mõeldes coca ja rummi peale tuleb okserefleks ja viin ja apelsiin sama. Puhtalt mingit tekiilat või viskit ei taha ka juua, liiga kange ja no tahaks nagu rohkem juua, mitte mingeid sõõmukesi võtta. Aga igatahes jah ma rahul, et ostsin igaksjuhuks ühe tooniku veel juurde, oleks muidu roosa küll ostnud sest noh uue dzinni ostsin roosa aga roosat toonikut polnud poes, ja no eks ma ei osanud arvata ka, et nii palju olen jooma hakanud, et mõtlesin, et roosa dzinni juurde asun homme alles, et ostan homme selveris roosat toonikut aga hoopis nüüd täna õhtul siis juba, saab olema huvitav mis maitsega tuleb siis. vaarika dzinn ja valge toonik lets goThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKao ära rallikas.
Ei jah ma üldiselt kange alkoholi sõber pole. Tänagi poes veel vaatasin küll igasuguseid viina ja rummi tekiila pudeleid aga no ei isutanud, jäin ikka oma dzinni ja tooniku juurde. See suht huvitav jaa aga isegi nt praegu mõeldes coca ja rummi peale tuleb okserefleks ja viin ja apelsiin sama. Puhtalt mingit tekiilat või viskit ei taha ka juua, liiga kange ja no tahaks nagu rohkem juua, mitte mingeid sõõmukesi võtta. Aga igatahes jah ma rahul, et ostsin igaksjuhuks ühe tooniku veel juurde, oleks muidu roosa küll ostnud sest noh uue dzinni ostsin roosa aga roosat toonikut polnud poes, ja no eks ma ei osanud arvata ka, et nii palju olen jooma hakanud, et mõtlesin, et roosa dzinni juurde asun homme alles, et ostan homme selveris roosat toonikut aga hoopis nüüd täna õhtul siis juba, saab olema huvitav mis maitsega tuleb siis. vaarika dzinn ja valge toonik lets goAlgselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar