Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPäevas on ju ikka sama palju tunde, et mis vahet on, et millal valgeks täpselt läheb ja millal pimedaks, ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPäevas on ju ikka sama palju tunde, et mis vahet on, et millal valgeks täpselt läheb ja millal pimedaks, ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas keegi teab kedagi, kes teaks kedagi, kes eelistaks aastaringset vööndiaega ehk talveaega?
Samas pole mul midagi ühtse kellakeeramise vastu. Ongi natuke vaheldust. Saab sügisel-talvel hommikuti kauem magada ja kevadel-suvel varem üles.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkui suvel Tartus emajõe ääres Väikses Vines karahvin või kolm veini jood, siis on ikka vahe küll, kas pime on kell 22:00 või 23:00.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSa ütlesid päevas, aga mõtlesid ööpäevas? Mis mul sest kasu, kui talveajal kell 3AM valgeks läheb? Suveaeg selleks ongi, et õhtul oleks tund aega rohkem valgust.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokLihtsa elu Mõnnu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi, noh, suures plaanis saab ju aru küll, et üks pool on mugavam ja üleüldse. Aga ma reaalselt ei näe antud teemas üleüldse vahet, et kas kella keeratakse, kas on suveaeg või talveaeg. Mingis elukvaliteedis ei muutu ju mitte midagi. Vähemalt mitte selliselt, et mina sellest aru saaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustÄra aja, igal aastal pidi see nii paljude pead sassi ajama, et psühhiaatriakliinikud sunnitud drive-in punkte rajama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar