kui mõnul kunagi sõiduki ostmiseks läheb:
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas matys Vaata postitustJaanus Vogelberg see ajakirjanik oli kunagi mingi max virginiawolflane, kui mu mälu ei peta. Nüüd ta läsk Varro manu, ehk töötab Objektiivis. Ja plottwist, jooksis mulle pargis vastu mingi teise mehega, kandes ise roosat peapaela. Kas Feministeeriumi salaagent?
Kommentaar
-
Kas keegi oskab öelda, mis on juhtunud Linnar Priimägiga
Nagu eks ta veidi alati ummauudu olnud, aga nüüd on ikka full on reptiiliks läinud.
Või siis natukene Basmanoviks, neile kes vähe rohkem radari alt lendavate "isemõtlejatega kursis on.
Kommentaar
-
Algselt postitas matys Vaata postitustJaanus Vogelberg see ajakirjanik oli kunagi mingi max virginiawolflane, kui mu mälu ei peta. Nüüd ta läsk Varro manu, ehk töötab Objektiivis. Ja plottwist, jooksis mulle pargis vastu mingi teise mehega, kandes ise roosat peapaela. Kas Feministeeriumi salaagent?
Kommentaar
-
-
Portvein sai otsa. Tänks lorenzosee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Mis muud kui see
kas long term (ehk ongi nüüd aju ära joonud) või short term (oli sel hetkel täiesti purjus).
Esimest poolt võiks seda juttu kuulates uskuda, II osas pigem kahtlen.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustÄäretult meelelahutuslik kuulamine igaljuhul!
Kommentaar
-
-
Hoi, kuna nagunii suurem osa inimesi püsib off-topicus, siis tulge teise teemasse ka, seal saab valida kõige seksikama soenguga jalgpallurit. https://foorum.soccernet.ee/showthre...ised&p=1975264
Kommentaar
-
Eile oli Kalamaja kommuunis postitus, kus üks proua andis teada, et "Balti jaamas on katkematult köhiv koristaja!"
Selle peale läks muidugi kohe andmiseks, kus süüdistati postitajat Natsi-Saksamaas ja kõiges muus halvas.
Viskasin siis nalja, et "Postitus on tõesti rassistlik, sest koristaja asemel peab ütlema puhastusteenindaja." Jah, pole parim nali.
Möödus paar tundi ja saabus FB postkasti kiri:
""Olen mikrobioloog ja töötan haiglas igapäevaselt."
Ma mõtlesin kohe, et ohoo, mikrobioloogid on tänapäeval hinnas ja äkki saab hea intervjuu, mistõttu vastasin: "Tere, kuidas saan aidata?"
Ja sealt edasi läks veidi veidraks.
Mikrobioloog: "Sina mulle küll abiks olla ei saa kuidagi."
Mina: "Aga Teie mulle?"
Mikrobioloog: ma ei oska küll öelda, mis abi sa keset ööd vajad
Mina: Selgitan, et ma saan aru, et Te võtate minuga ühendust, kuna ma olen ajakirjanik. Ja kui minuga ühendust võetakse nii, siis põhjusega
Mikrobioloog: mina sinuga küll ühendust ei võta. milleks?
Ma saatsin talle vestluse alguse ja lisasin: "Selge, ju on mingi viga"
Ja siis läks veel veidramaks.
Mikrobioloog: ebaõnnestunud katse ühendust luua
kuule noormees, ilmselgelt oled seksimata
soovitan seksi. aitab
Siis ma sain aru. See on proua, kes kaebas köhiva koristaja peale: "Jumal küll, see Kalamaja postitus?"
Mikrobioloog: mina seksin täna õhtul oma kalliga
naudin- kuidas ta tuleb mu sisse. üleni kõva
surub oma suure riista mulle sisse
Mina: Väga tore, soovin edu
Mikrobioloog: ja palun. salvesta kõik see. kõik see on juba mu kallile edastatud
mul on hea meel kui keegi on õnnelik
sinu ip on ammu teada ja kes ja kus sa oled
tantsi!
pane link!
Mina: Mis link?
Ja side lõpp.
Ma nüüd kardan, et mingi suure riistaga mees nussib mikrobioloogi ja tal on mu IP teada.
Hommikuks oli kaebus köhija peale maha võetud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar